01. august 2019

Hvem dækker skolens iPad?

Er det din eller skolens forsikring, der skal dække, hvis du låner skolens iPad eller computer? skole-ipad-daekning-aros-forsikring

I dag er det helt almindeligt, at dit barn låner en iPad eller en bærbar computer af skolen og tager med hjem. Men hvem skal drages til ansvar, hvis den går i stykker eller bliver stjålet?

Hændeligt uheld

Hvis skolens udstyr går i stykker på grund af hændeligt uheld – kan dit barn aldrig gøres ansvarlig. Så er det skolens forsikring, der dækker.

Eget ansvar

Dit barn kan kun blive ansvarlig, hvis barnet har handlet uagtsomt – dvs. selv er skyld i skaden.

Hvornår er det så uagtsomt?

Det kunne f.eks. være, hvis dit barn har skolens iPad med i toget, falder i søvn og iPaden bliver stjålet. I det tilfælde vil erstatningen blive forældrenes ansvar, hvis skolen ikke har en forsikring. Er skolen forsikret, bliver barnet ikke ansvarlig, og skolens forsikring går i et sådan tilfælde ind og dækker

Hvem dækker, hvis barnet har sin egen iPad eller computer med i skole?

Har dit barn sin egen iPad eller computer med i skole, og den bliver stjålet, er det forældrenes eget ansvar

Dækker min indboforsikring?

Ja, hvis du har en Indboforsikring, så er iPaden eller computeren dækket på samme måde som alle andre ting I ejer. Dvs. at der for eksempel er dækning ved tyveri eller efter de almindelige forsikringsbetingelser. Så behøver du ikke diskutere med dit barns skole om, hvem der dækker – det gør Aros Forsikring for dig.

Elektronikforsikring (tilvalg til indboforsikring)

Har du en særlig elektronikforsikring til din indboforsikring, vil iPaden også være dækket, hvis barnet f.eks. taber iPaden, og den går i stykker eller spilder cola i iPaden.

Kontakt kundeservice på telefon 7010 4222 for mere information.

Tilbage