Vores elektronikforsikring dækker stort set alle typer elektronik 5 år fra købsdatoen – og den dækker samtidig hele husstanden.
Alle ejendele, der tilhører de personer, der er tilmeldt Folkeregistret på forsikringstagerens adresse, er dækket under elektronikforsikringen.
Derudover dækker vi også:
Elektronikforsikringen dækker stort set alle dine elektriske apparater, fx din tablet, kaffemaskine, støvsuger, stavblender, TV, stereoanlæg, høreapparater og lignende. Vær opmærksom på, at motoriserede haveredskaber ikke er dækket af forsikringen. Dog dækkes din robotplæneklipper og dens station med op til 12.500 kr. pr. forsikringsbegivenhed. Har du en elcykel, et el-skateboard, et elløbehjul eller lignende, skal du tegne en cykelforsikring, før du er dækket.
Din selvrisiko på elektronikforsikringen er 1.000 kr. – uanset hvilken selvrisiko du har valgt på din indboforsikring.
Dine elektriske apparater er dækket indtil 5 år fra købsdatoen. Har du erhvervet dig et brugt elektronisk produkt, gælder de 5 år fra produktet første gang er købt, og det er vigtigt, at du kan fremvise en kvittering for produktet.
Funktionsfejl i apparatet er dækket, hvis mekaniske eller elektriske svigt gør, at du ikke kan bruge apparatet til dets oprindelige formål.
Elektronikforsikringen dækker pludselig skade, hvor både skadens årsag og virkning er øjeblikkelig og uventet. Det vil sige, at skaden sker uventet og pludseligt på et tidspunkt og ikke over et tidsrum. Det kan fx være, hvis du taber din smartphone, og skærmen går i stykker.
Pixelfejl er dækket på enhver type af fladskærme, hvis det ligger uden for producentens eller importørens retningslinjer for acceptable pixelfejl.
Lånt IT-udstyr fra dit eller dine børns uddannelsessted er også omfattet af dækningen. For eksempel er der mange skolebørn, der får udleveret en tablet til brug i undervisningen – går denne i stykker, er du dækket gennem vores elektronikforsikring.
Har du spørgsmål, eller har du brug for hjælp, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 7010 4222
1/ Anmeld skaden til os via Mit Aros eller på tlf. 8734 5099.
2/ Vent med at igangsætte reparation eller udbedring, til du har været i kontakt med os.
3/ Dokumentér genstandens alder ved forevisning af kvittering.
Flere vælger at beskytte deres smartphones og tablet med panserglas for at forebygge eventuelle skærmskader. Mange udbydere tilbyder også skærmbeskyttelse, som værner om dit privatliv – fx når du rejser med offentlige transportmidler. Du undgår herved, at andre passagerer kan læse med på din skærm.
1/ Undgå at oplade din mobil om natten.
2/ Sørg for at du oplader på et fast, ikke-brandbart underlag.
3/ Sørg altid for at installere røgalarmer i alle rum.
4/ Tjek altid dine børns opladere for løse forbindelser.
5/ Oplad aldrig din mobiltelefon i soveværelset.
6/ Brug altid en original oplader til din mobil, tablet og computer.
En elektronikforsikring er særlig fordelagtig for dig, der har meget, ny eller dyr elektronik. Skulle du ved et uheld komme til at tabe din smartphone eller tabletten på gulvet eller lignende, er det rart at vide, at vi står klar til at give dig en økonomisk håndsrækning, så du hurtigt kan komme online igen.
Groft sagt findes der to forskellige måder, hvorpå du kan forsikre dine elektroniske apparater:
Det kan meget sjældent betale sig at tilkøbe en forsikring til det enkelte produkt i en butik. Vi anbefaler derfor, at du tegner en elektronikforsikring – så er du sikker på, at hovedparten af din elektronik er dækket.
Inden du tegner en elektronikforsikring, kan du med fordel undersøge disse fire nedenstående ting:
Har du lyst til at høre mere om vores elektronikforsikring, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 7010 4222. Vores dygtige medarbejdere i kundeservice sidder klar til at hjælpe dig mandag til torsdag kl. 08.00-20.00 og fredag kl. 08.00-16.00 – og vi har ingen telefonkø.