Social ansvarlighed hos Aros Forsikring

Flere og flere danskere føler sig ensomme. Derfor vil vi bekæmpe ensomhed i samfundet gennem social ansvarlighed.

Vi styrker fællesskabsfølelsen

Som kundeejet selskab ligger det i Aros Forsikrings DNA at styrke fællesskabsfølelsen, passe på hinanden og bekæmpe ensomhed. Derfor har vi også en lang tradition for at samarbejde med veteranklubber, billardklubber og sportsforeninger. Her kan medlemmerne dyrke deres hobby med ligesindede i et klubfællesskab, der skaber venskaber på tværs af aldre og bekæmper ensomhed i samfundet.

Læs mere her

 


 

Aros Forsikring Donationen

I 2021 har Aros Forsikring haft 100 års jubilæum. Vores passion for veteranbiler udspringer af det faktum, at de er vigtig kulturarv, der bringer smil frem på folks læber og vækker minder om en svunden tid.

Aros Forsikring Donationens samarbejde med veteranklubber styrker derfor ikke blot fællesskabsfølelsen, men sikrer også beskyttelsen af klassiske biler og veterankøretøjer, ligesom viden om veterankøretøjer bevares for eftertiden, så vores fælles kulturhistorie ikke går tabt.

Læs mere her.

 


 

Vi støtter lokalsporten og gør en forskel

Ved at støtte sporten og andre fritidsinteresser kan vi være med til at skabe nogle rammer, som kan øge trivslen for danskerne. Gennem ”Vær Aktiv” kampagnen kan vores samarbejdsforeninger og -klubber motivere deres medlemmer til at tage et forsikringsmøde hos Aros Forsikring og derigennem få økonomisk tilskud til klubben. Vi samarbejder allerede med en lang række foreninger, klubber og hjælper til at støtte lokale aktiviteter.

Læs mere her

 


 

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse

Desuden har Aros Forsikring et langvarigt samarbejde med Kræftens Bekæmpelse, der hver dag kæmper med en sag, som desværre berører de fleste danskeres sundhed.

Læs mere her. 

 


 

Derudover arbejder vi aktivt for at sikre sundhed og trivsel for vores medarbejdere