Social ansvarlighed hos Aros Forsikring

Flere og flere danskere føler sig ensomme. Derfor vil vi bekæmpe ensomhed i samfundet gennem social ansvarlighed.

Vi støtter FødevareBanken

Vi har indgået et samarbejde med FødevareBanken, som gennem frivillig arbejdskraft er med til at forvandle madspild til måltider og skabe vigtige madfællesskaber for mennesker i svære livssituationer. Samarbejdet betyder blandt andet, at vores medarbejdere får mulighed for at donere deres arbejdskraft til FødevareBanken én gang om året.

Læs mere her

 


 

Vi styrker fællesskabsfølelsen

Som kundeejet selskab ligger det i Aros Forsikrings DNA at styrke fællesskabsfølelsen, passe på hinanden og bekæmpe ensomhed. Derfor har vi også en lang tradition for at samarbejde med veteranklubber og sportsforeninger. Her kan medlemmerne dyrke deres hobby med ligesindede i et klubfællesskab, der skaber venskaber på tværs af aldre og bekæmper ensomhed i samfundet.

Læs mere her

 


 

Aros Forsikring Donationen

I 2021 har Aros Forsikring haft 100 års jubilæum. Vores passion for veteranbiler udspringer af det faktum, at de er vigtig kulturarv, der bringer smil frem på folks læber og vækker minder om en svunden tid.

Aros Forsikring Donationens samarbejde med veteranklubber styrker derfor ikke blot fællesskabsfølelsen, men sikrer også beskyttelsen af klassiske biler og veterankøretøjer, ligesom viden om veterankøretøjer bevares for eftertiden, så vores fælles kulturhistorie ikke går tabt.

Læs mere her.

 


 

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse

Desuden har Aros Forsikring et langvarigt samarbejde med Kræftens Bekæmpelse, der hver dag kæmper med en sag, som desværre berører de fleste danskeres sundhed.

Læs mere her. 

 


 

Derudover arbejder vi aktivt for at sikre sundhed og trivsel for vores medarbejdere