Vi yder skadebehandling i topklasse

”Man ved ikke, om man har et godt forsikringsselskab, før man en dag skal bruge dem”. Sådan lyder det ofte fra folk, og måske du har tænkt noget lignende. Derfor er vi stolte af, at vores kunders tilfredshed rent faktisk stiger, når de har været i kontakt med os i forbindelse med en skade.
Vi yder skadebehandling i topklasse
Få personlig rådgivning af vores dygtige skadebehandlere

Det skal være let at få hjælp hos os – også når du skal anmelde en skade. På Mit Aros kan du anmelde skader online døgnet rundt. Er du i tvivl om, hvordan du anmelder en skade online, eller har du spørgsmål til skaden og skadebehandlingen, er du altid velkommen til at ringe direkte til vores skadeafdeling. Vores dygtige skadebehandlere yder effektiv og personlig skadebehandling. Hver gang.

 


 

  


 

Du får unikke fordele gennem skadebehandlingenFrit valg af
værksted, håndværkere og leverandører

Vi værner om det frie valg. Du kan derfor selv vælge et lokalt værksted, lokale håndværkere og leverandører, så den, der skal udbedre skaden, er en, du stoler på.Vælg et fordelsværksted

Vi har et samarbejde med en række fordelsværksteder, som vi kan henvise dig til. Når du vælger at benytte et af vores fordelsværksteder, får du en gratis lånebil, og din egen bil bliver støvsuget og vasket, inden du får den retur. Vi gør opmærksom på, at værkstedet opkræver en egenbetaling i forbindelse med forsikring af lånebilen.

 

 

Del din selvrisiko op

I tilfælde af skade, hvor flere af dine forsikringer hos os er involveret, opkræver vi kun én selvrisiko. Du kan desuden dele din selvrisiko op helt uden renter og gebyrer. Det betyder, at du kan betale din selvrisiko i mindre, månedlige delbetalinger, og du vælger selv, om du vil betale over to, fire, seks eller maksimalt otte måneder.

 


 Kontakt vores skadeafdeling


Tlf. 8734 5099
Du kan ringe alle hverdage kl. 08.00-16.00

 

 


 

Masser af servicefordele til dig
Vi er kundeejede, og det betyder, at overskuddet går tilbage til dig i form af bedre dækninger og service.
Læs mere
Vi har rødder i Aarhus
Vi er byens forsikringsselskab og har været i Aarhus i mere end 100 år.
Læs mere
Vores åbningstider
Vores kundeservice har åbent mandag til torsdag kl. 08.00-20.00 og fredag kl. 08.00-16.00.
Læs mere
Forebyg skader
Vi har samlet en række artikler med tips og gode råd, så det er nemmere for dig at forebygge skader.
Læs mere