Campingvognsforsikring

Vi deler din kærlighed til campinglivet. Camping er en livsstil, og som campist har du brug for en særlig campingvognsforsikring, der dækker alle aspekter af campinglivet. Har du en indboforsikring hos os, så kan du tegne en kombineret campingvognsforsikring med kaskoforsikring, sumløs indboforsikring, redning og retshjælp, der både dækker skader på din campingvogn, fortelt og dine ting i campingvognen. Det giver dig helt unikke fordele.
Vær sikker på mere

Prøv vores prisberegner,
og bestil din campingvognforsikring med det samme!

Hvad indeholder din campingvognsforsikring?

Med vores campingvognsforsikring er du både dækket for skader på selve campingvognen og på det faste indbo i campingvognen.

Kaskoskade

Det vil sige enhver skade, som påføres campingvognen som følge af brand, storm, hærværk, trafikulykke, transport samt ved tyveri af campingvognen.

Fortelt og udstyr

Har du et vintertelt eller et helårstelt med vintersikring, er det dækket hele året. Er der tale om et fortelt til sommerbrug eller et telt til opbevaring om sommeren, læsejl eller lignende, er det dækket fra og med den 1. marts til og med den 31. oktober. Skyldes skaderne brand eller tyveri, er der dækning hele året. Forsikringen dækker også mover, markiser, antenner, AV- og andet elektronisk udstyr.
 

Sumløs indboforsikring

Campingvognsforsikringen indeholder en sumløs indboforsikring, der dækker dit indbo i campingvognen. Det gælder også tilbehør som grill, havemøbler og cykler, så længe der er tale om fast indbo. Den sumløse indboforsikring har ikke et øvre loft i forhold til værdien af indboet, og du undgår derfor at være underforsikret.

Simpelt tyveri

Du er dækket ved simpelt tyveri fra dit fortelt. Forsikringen dækker dig også, hvis du får stjålet ejendele, som står udendørs rundt om campingvognen.
 

Elskader

Vi dækker kortslutningsskader af installationer på selve campingvognen. Det kunne for eksempel være skader på fjernstyring, markiser, klimaanlæg på grund af lynnedslag. Dit tv er ligeledes dækket, hvis det kortslutter.

SOS redningshjælp

SOS redningshjælp sikrer dig assistance, hvis du kommer ud for et uheld, mens du opholder dig i udlandet.

Retshjælp

Skulle der opstå uenigheder, for eksempel i forbindelse med salg af din campingvogn eller fortelt, er du dækket, hvis du får brug for hjælp fra en advokat.

Er din campingvogn kørende? 

Din campingvognsforsikring dækker både, når du kører herhjemme og ude i Europa i op til seks måneder om året – også hvis du låner din campingvogn ud til børn eller børnebørn.
 

Er din campingvogn stationær?

Hvis din campingvogn er stationær, så dækker din campingvognsforsikring i Danmark hele året rundt. Ønsker du at flytte din stationære campingvogn, så dækker din campingvognsforsikring to flytninger om året.

Vær opmærksom på…

For at du kan tegne en campingvognsforsikring, skal du have tegnet en indboforsikring hos os.
 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 7010 4222

 


 

 


 

Vælg de rigtige tilvalgsforsikringer til din campingvogn

Aros Autohjælp Plus

Med Aros Autohjælp Plus, er du altid sikret hvis uheldet er ude, og du får brug for autohjælp. Vi samarbejder med SOS Dansk Autohjælp, så du kan trygt køre på ferie med din Aros Autohjælp Plus forsikring.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Assistance ved tyveri
  • Bugsering
  • Hjulskifte og anden vejservice

Hvis der sker skade på din bil eller campingvogn i udlandet, kan du få campingvognen transporteret til nærmeste værksted.

Læs mere

 


 

Flemming nyder livet som campist
Flemming nyder livet som campist
Læs mere
Forsikringsråd til dig med campingvogn
Forsikringsråd til dig med campingvogn
Læs mere
Fem fede campingvognsfif
Fem fede campingvognsfif
Læs mere
Veterancamping- vognsforsikring
Veterancamping- vognsforsikring
Læs mere

 


 

Spørgsmål og svar

Er det lovpligtigt at have en campingvognsforsikring?

Nej. Det er ikke lovpligtigt at have en campingvognsforsikring.

Er campingvognen forsikret hele året rundt?

Ja, forsikringen dækker hele året. Dog er der særlige regler for fortelte, når det er om vinteren: 

  • Vintertelt eller helårstelt med vintersikring dækkes hele året.
  • Fortelt til sommerbrug og telt til opbevaring om sommeren, læsejl og lignende er dækket fra den 1. marts til og med den 31. oktober (begge dage inkl.).
  • Skader, der skyldes brand og tyveri, dækkes hele året

Tilbyder I også en veterancampingvognsforsikring?

Ja. Du kan læse mere om vores veterancampingvognsforsikring her.

Forsikrer I også autocampere?

Ja. Autocampere forsikres med en almindelig bilforsikring.

Forsikringsordbog – campingvognsforsikring

Afdrag på selvrisiko: Du kan vælge at dele betalingen af din selvrisiko op i mindre bidder – helt uden renter og gebyrer! Du vælger selv, om du vil betale over 2, 4, 6 eller maks. 8 måneder – så længe raten pr. måned udgør mindst 250 kr.

Dækningssberettiget skade: En skade er dækningsberettiget, hvis skadens omstændigheder opfylder kravene, som de fremgår i forsikringsbetingelserne.

Erstatningssum: Erstatningssummen er det beløb, du får udbetalt ved en dækningsberettiget skade.

Forsikringssummen: Det samme som erstatningssummen. Forsikringssummen er det beløb, du får udbetalt ved en dækningsberettiget skade.

Forsikringstageren: Den person, der underskriver og dermed køber forsikringen. Dækker forsikringen også husstanden, vil alle med fast bopæl på husstanden betegnes som forsikrede.

Genanskaffelsesprisen: Det beløb, en genstand vurderes til, hvis den er bortkommet, ikke kan repareres eller ikke kan genanskaffes. Genanskaffelsesprisen vurderes ud fra genstandstype, alder og evt. stand.

Godtgørelse: Det samme som erstatningssummen. Det beløb, du får udbetalt ved en dækningsberettiget skade.

Indeksregulering: At en forsikring er indeksreguleret betyder, at prisen kan reguleres hvert år i takt med lønindekset.

Mit Aros: Mit Aros er din kundeportal. Her kan du se dine policer, tidligere skader, lave fuldmagter, mm. Du finder Mit Aros her.

Police: Din police er dit forsikringsbevis. Du modtager din police ca. 14 dage før din forsikring træder i kraft og får den tilsendt med post eller via e-Boks. Din police er også tilgængelig, når du logger ind på Mit Aros.

Præmie: Din præmie er den pris, du betaler for at have forsikringen. Din præmie kan betales årligt, halvårligt eller månedligt.

Selvrisiko: Det beløb, du som kunde selv skal betale for at benytte dig af en forsikring ved en skade. Selvrisikoens beløb varierer fra forsikring til forsikring, og kan ved visse forsikringer reguleres af dig som kunde. Du kan se dine selvrisici på Mit Aros.

Skadevolder: Personen, der i en skadesituation er ansvarlig for skaden.

Tilvalgsforsikring: Med tilvalgsforsikringer kan du skræddersy dine forsikringer, så de passer til netop dine behov.

Tinglysning: Tinglysningen er en offentlig registrering af alle dine ejendele, ejendom, værdier, aktiver, osv.

Forbehold: Denne ordbog kan  have forsimplede elementer og indeholder ikke en fuldstændig beskrivelse af gældende vilkår, betingelser og undtagelser. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker og ikke dækker, kan du se de fuldstændige betingelser under https://www.aros-forsikring.dk/forsikringer/forsikringsbetingelser/

 


 

Vilkår

Siden her indeholder en kort oversigt over Aros Forsikrings nyeste betingelser for forsikringen. Oversigten kan derfor have forsimplede elementer og indeholder ikke en fuldstændig beskrivelse af gældende vilkår, betingelser og undtagelser. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker og ikke dækker, kan du se de fuldstændige betingelser herunder. Vælger du at oprette forsikringen, er det vores nyeste betingelser, din police og vores til enhver tid gældende vedtægter, der udgør aftalen mellem os.

Betingelser for campingvognsforsikring Betingelser for Campingvognsforsikring

 

Forsikringsbetingelser

Har du allerede forsikringen? – Se dine betingelser på Mit Aros. Vær opmærksom på, at du kan have andre betingelser som kunde hos Aros Forsikring – log ind på Mit Aros og se de betingelser, der gælder for lige netop dig.

Har du spørgsmål, sidder vi klar ved telefonen

7010 4222  

 


 

Vi giver dig en af markedets bedste campingvognsforsikringer

Selvom det ikke er lovpligtigt at forsikre sin campingvogn, er det en rigtig fornuftig idé at gøre det alligevel. Vores campingvogn forsikring passer til alle typer campingvogne, og det gør den til en af markedets stærkeste campingvognsforsikringer.
 

Sikkerhed i campinglivet

Med en campingvogn forsikring kan du få hjælp, hvis uheldet er ude, og der sker skader på enten din campingvogn eller indboet i din campingvogn. Det giver dig en større tryghed som campist at vide, at vi har din ryg, og at vi altid sidder klar med gode råd og vejledning, hvis du har behov for det.

Fordelagtig pris

Vi tilbyder en campingvogn forsikring til en yderst fordelagtig og konkurrencedygtig pris. Vores campingvognsforsikring er en af markedets bedste, og vores eneste krav er, at du tegner en indboforsikring her hos os.

Bliv klogere på campingvognsforsikringen

Er du ny som campingvognsejer, eller har du brug for gode råd til, hvordan du bedst passer på din campingvogn, anbefaler vi, at du læser vores artikler højere oppe på siden, hvor Aros Forsikrings økonomichef, Flemming Ravnsbæk, guider dig igennem de forskellige dækninger.

Forsikring campingvogn

Er du interesseret i en forsikring til din campingvogn, kan du benytte vores prisberegner øverst på siden og bestille forsikringen direkte i vores webshop. Har du spørgsmål, eller har du brug for råd og vejledning, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 7010 4222. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælp dig mandag til torsdag kl. 08.00-20.00 og fredag kl. 08.00-16.00.

 


 

 Andre forsikringer til dig 

bilforsikring-aros-forsikring
Bilforsikring Lån trygt din bil ud til dine børn, børne- og svigerbørn
– uden ekstra selvrisiko.
Læs mere
ulykkesforsikring-aros-forsikring
Ulykkesforsikring Vi dækker varigt mén fra 5 % i forbindelse med personulykker.
Læs mere
husforsikring-aros-forsikring
Husforsikring Sikrer dig mod skader forårsaget af brand, storm, vand og frost.
Læs mere
indboforsikring-aros-forsikring
Indboforsikring Forsikre dine ejendele med vores Indboforsikring. Så kan du trygt tage på ferie.
Læs mere