Om- og tilbygningsforsikring

Hvis du skal bygge om eller til på dit hus eller sommerhus, er det vigtigt at have forsikringen i orden, inden du går i gang med ombygningsarbejdet. Med vores Om- og tilbygningsforsikring kan du købe en all-risk forsikring for dit byggeprojekt, hvilket gør, at de fleste skader er dækket, medmindre de direkte er undtaget i forsikringsbetingelserne.
ombygning-tilbygning-aros-forsikring

Din forsikring indeholder

Skade på selve byggeriet

Forsikringen dækker skade på selve byggeriet, materialer der er beregnet til at blive indført i den færdige konstruktion, samt de midlertidige anlæg der anvendes til udførelsen af arbejdet. 

Skade på eksisterende bygninger og bygningsdele

Forsikringen dækker skade på eksisterende dele af huset eller sommerhuset, der sker som følge af om- eller tilbygningsarbejdet.  

Bygherreansvar

Forsikringen dækker dit erstatningsansvar som bygherre, hvis du forvolder skade på andre personer eller deres ting i forbindelse med om- eller tilbygningsarbejdet.

Husk at være opmærksom på

  • Forsikringen skal tegnes, før byggeriet går i gang
  • Forsikringen dækker i hele byggeperioden indtil ibrugtagning/aflevering  dog maksimalt 12 måneder
  • Det er muligt at udvide forsikringen, så den dækker en ny byggeperiode

Krav til din Om- og tilbygningsforsikring:

For at kunne tegne en Om- og tilbygningsforsikring til dit hus eller sommerhus, skal du have dit hus eller sommerhus på en særskilt police. Læs mere om vores forsikringer herunder

Kontakt kundeservice på telefon 7010 4222, og få personlig rådgivning, så vi sammen kan sikre dit hjem og din ombygning de mest optimale forhold og den bedste proces.

 


 

Vi anbefaler også

husforsikring-aros-forsikring

Skal dit hus være i trygge hænder?


Hos Aros Forsikring værner vi om at skabe trygge rammer, der hvor du er.

Med en Husforsikring hos Aros Forsikring har du et væld af muligheder for at sikre dit hus de absolut bedste betingelser  og med ekstra tilvalgsdækninger kan vi skræddersy dine forsikringer, så de passer til dine og familiens ønsker og behov. 

Som tilvalg til din Husforsikring kan du forsikre dig med Udvidelse I og Udvidelse II, alt efter hvilket behov du har.

Husforsikring

sommerhusforsikring-aros-forsikring

Sommerhusforsikring der dækker dine behov


Tid til familiehygge, stjernestunder og nærvær. Med et sommerhus er der behov for at sikre nostalgi og dejlige familieminder.

Hos Aros Forsikring har vi skræddersyet en Sommerhusforsikring, som dækker de flestes behov  med mulighed for at tilvælge ekstra forsikringer, alt efter dine ønsker og yderligere behov.

Vi værner om, at I er sikret, uanset om I selv benytter sommerhuset, eller lejer det ud. 

Sommerhusforsikring


 

kloakering-aros-forsikring

Gratis klimatjek!

Vidste du, at der i hele landet er en række fagfolk, som gratis tilbyder et klimatilpasningstjek af dit parcelhus eller boligejendom?

Med et klimatjek kan du få gode råd til, hvordan du kan fremtidssikre dit hus mod omfattende klimaforandringer, der giver ekstreme vejrforhold og dermed øget risiko for skader på din bolig.

Et klimatjek er blandt de første skridt i bekæmpelsen af oversvømmelser, som kan ødelægge langt mere end blot dit hus. Vil du sikre dine møbler, ejendele og minder mod vand?

Bestil klimatjek

 


 

Vidste du, at...

  • Et optimalt placeret solcelleanlæg årligt kan levere 900-5.000 kWh (afhængig af anlæggets størrelse)?
  • 10 kvadratmeter solceller hvert år sparer miljøet for 1/2 ton CO2?
  • Solceller kan erstatte anden facade- og tagbelægning og minimere omkostningerne på disse?

Vil du vide mere om solceller?  læs hele Bolius' artikel her

Vigtigt!

Som solcelleejer skal Energistyrelsen håndtere administrationen af dine solceller  uanset om du selv ønsker at benytte eller videresælge det strøm, som dine solceller producerer.

 

 


 

vandalarm-aros-forsikring

Vil du forsikre dig mod vandskader i fremtiden?

Hos Aros Forsikring værner vi om trygheden i nuet  men også på sigt.

Vi kan nu hjælpe med at øge din tryghed med en DanTæt vandalarm, som alarmerer dig, hvis et rør pludselig lækker vand, eller din vaskemaskine er utæt. Derned forebygger du store vandskader på hele huset.

Med en DanTæt vandalarm øger du trygheden og undgår store skader.

Vi tilbyder ovenikøbet, at du kan spare penge 15% på din Hus- og Sommerhusforsikring ved at installere et DanTæt vandalarmsystem.

Læs mere her

 


 

 


 

Vilkår

Siden her indeholder en kort oversigt over Aros Forsikrings nyeste betingelser for forsikringen. Oversigten kan derfor have forsimplede elementer og indeholder ikke en fuldstændig beskrivelse af gældende vilkår, betingelser og undtagelser. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker og ikke dækker, kan du se de fuldstændige betingelser herunder. Vælger du at oprette forsikringen, er det vores nyeste betingelser, din police og vores til enhver tid gældende vedtægter, der udgør aftalen mellem os. 

Betingelser for om- og tilbygningsforsikring

Forsikringsbetingelser

Har du allerede en Om- og tilbygningsforsikring hos Aros Forsikring? – Se dine betingelser på Mit Aros. Vær opmærksom på, at du kan have andre betingelser som kunde hos Aros Forsikring – log ind på Mit Aros og se de betingelser, der gælder for lige netop dig.

Har du spørgsmål, sidder vi klar ved telefonen:

7010 4222  


 

Andre forsikringer til dig

Bilforsikring
Bilforsikring Lån trygt din bil ud til dine børn, børne- og svigerbørn
– uden ekstra selvrisiko.
Læs mere
Husforsikring
Husforsikring Sikrer dig mod skader forårsaget af brand, storm, vand og frost.
Læs mere
Ulykkesforsikring
Ulykkesforsikring Vi dækker varigt mén fra 5 % i forbindelse med personulykker.
Læs mere
Indboforsikring
Indboforsikring Sumløs og inklusiv, ID-Sikring, Web CLEAN-UP, tricktyveri og psykologisk krisehjælp.
Læs mere