Strakserstatning

Hvis du i forbindelse med en ulykke får et knoglebrud, så kan du med strakserstatning modtage et engangsbeløb til hjælp i hverdagen. Betragt det som et plaster på såret. Det er nemlig helt op til dig, om du vil bruge pengene på hjælpemidler for at komme videre efter din ulykke eller en ny computer.
Strakserstatning ved knoglebrug

Hvad koster det?

Strakserstatning er et tilvalg til din ulykkesforsikring og koster kun 204 kr. årligt pr. person (indeks 2023). Vær opmærksom på, at den nævnte pris kun gør sig gældende, hvis du er indtegnet på vores nyeste ulykkesprodukt. Har du et ældre ulykkesprodukt, er du dog stadig meget velkommen til at ringe herind og få gennemgået dine muligheder for at få strakserstatning tilføjet til din ulykkesforsikring.

Hvor meget får du udbetalt?

Erstatningen er et engangsbeløb på 12.000 kr. ved ét knoglebrud eller én overrivning. Der udbetales et engangsbeløb på 12.000 kr. pr. ulykkestilfælde, ikke pr. knoglebrud. Falder du fx og brækker armen to steder, får du udbetalt 12.000 kr., da der er tale om ét ulykkestilfælde. Det samme gør sig gældende, hvis du fx bliver påkørt af en bil og brækker både armen og benet.

Hvad dækker forsikringen?

Strakserstatningen dækker, hvis du som følge af ulykkestilfælde eller fald får knoglebrud på større knogler eller helt eller delvist overrevet korsbånd. Strakserstatning dækker knoglebrud på kraveben og skulder, over- og underarm, albue, håndled, mellemhånd, nakke, ryg, bækken, hofte, haleben, lår- og underben, knæ, ankel og mellemfod.

Hvorfor skal du tilvælge strakserstatning?

Når du får udbetalt en strakserstatning, er det helt op til dig, hvordan pengene skal bruges. Det kan være, at du ønsker at forkæle dig selv med en ny computer eller nyt tøj, eller at erstatningen er en kærkommen håndsrækning til at gøre de praktiske ting i hverdagen nemmere. Brækker du fx et ben, så du ikke kan køre bil, kan det være en stor hjælp, at du har råd til at tage en taxi eller flextaxi på arbejde. Det kan også være, at du har lyst til at betale dig fra rengøringshjælp i hjemmet, så du slipper for at bekymre dig og besvære dig med den slags, mens du kommer dig efter din ulykke.


Gå tilbage til ulykkesforsikringen >>

 


 

 


 

Tyggeskade
Tyggeskadeforsikring Forsikringen dækker knækkede tænder samt ødelagt bøjle eller retainer ved tyggeskade.
Læs mere
Ekstra Hjælp-forsikring
Ekstra Hjælp-forsikring En forsikring for dig, der ønsker mulighed for hjælp efter indlæggelse på hospitalet.
Læs mere
Motorsport og ATV-forsikring
Motorsport og ATV-forsikring Dækker personskader under motorsport.
Læs mere
Dødsfaldsforsikring
Dødsfaldsforsikring Sikrer dine pårørende en økonomisk håndsrækning, hvis du dør som følge af en ulykke.
Læs mere