Tyggeskadeforsikring

En knækket tand, en ødelagt bøjle eller en retainer, der skal limes. Det er dyrt at gå til tandlæge, og især de uforudsete udgifter kan gøre rigtig ondt i budgettet. Derfor har vi lavet en tilvalgsforsikring til din ulykkesforsikring, og den dækker dig, hvis du beskadiger dine tænder, imens du spiser.
Tyggeskadeforsikring

Hvad koster det?

Tyggeskadeforsikringen er et tilvalg til din ulykkesforsikring og koster kun 102 kr. årligt pr. person (indeks 2023). Vær opmærksom på, at den nævnte pris kun gør sig gældende, hvis du er indtegnet på vores nyeste ulykkesprodukt. Har du et ældre ulykkesprodukt, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på en tyggeskadeforsikring.


Hvor meget kan du få dækket?

Med tyggeskadeforsikringen hjælper vi med op til halvdelen af udgifterne til din behandling, hvis du kommer til at skade dine tænder, din bøjle eller din retainer på grund af en tyggeskade. En knækket tand kan koste flere tusind kroner at reparere, men med tyggeskadeforsikringen kan du reducere regningen med op til 50 %.

 
Hvad dækker forsikringen?

Din almindelige ulykkesforsikring dækker tandskader, som er opstået i forbindelse med en ulykke, men den dækker ikke tyggeskader – for eksempel hvis du knækker en tand, mens du tygger på en gulerod. Derfor kan du tilvælge denne tyggeskadeforsikring, så du er dækket, hvis du kommer til at knække en tand eller skade dine tænder, mens du spiser. Beskadiger du din bøjle eller retainer ved en tyggeskade, så vil denne også være dækket af din tyggeskadeforsikring.


Hvorfor skal du tilvælge en tyggeskadeforsikring?

En tyggeskadeforsikring er ideel for dig, der ønsker en økonomisk håndsrækning, hvis dine tænder bliver beskadiget, mens du spiser. Forsikringen hjælper dig hurtigt videre og minimerer en uforudset udgift, som ellers kunne have slået bunden ud af dit budget. Med en tyggeskadeforsikring passer du godt på dine tænder hele året rundt – og skulle uheldet være ude, så skal du ikke være bekymret for, om du har råd til at få repareret en knækket tand, bøjle eller retainer. Du kan derimod, med ro i maven, ringe til din tandlæge og få bestilt en tid med det samme, så du hurtigst muligt kan få dit gode gamle smil tilbage.

Gå tilbage til ulykkesforsikringen >>

 


 

 


 

Strakserstatning
Strakserstatning Få 12.000 kr. i erstatning ved større knoglebrud og helt eller delvist overrevet korsbånd.
Læs mere
Ekstra Hjælp-forsikring
Ekstra Hjælp-forsikring En forsikring for dig, der ønsker mulighed for hjælp efter indlæggelse på hospitalet.
Læs mere
Motorsport og ATV-forsikring
Motorsport og ATV-forsikring Dækker personskader under motorsport.
Læs mere
Dødsfaldsforsikring
Dødsfaldsforsikring Sikrer dine pårørende en økonomisk håndsrækning, hvis du dør som følge af en ulykke.
Læs mere