31. januar 2018

DNA-mærkning med kode

Mærk dine værdier med DNA-mærkning – og skræm tyvene væk. Du kan mindske risikoen for indbrud i din bolig med 83 %, hvis du mærker dine værdigenstande med DNA-væske fra SelectaDNA og skilter med det på din postkasse, døre og vinduer. Aros Forsikring tilbyder dig en favorabel pris. dna-maerkning-tyveri-aros-forsikring

DNA-mærkning skræmmer tyvene væk

Med en syntetisk og usynlig væske, kan du øge chancen for at tyvene går udenom dit hjem, når du ikke er hjemme.

Statistikker viser, at tyvene lister forbi

Både når du eventuelt er på arbejde eller ferie, lister tyvene rundt – på jagt efter tomme boliger, som kan tømmes for værdigenstande. Men statistikker viser, at de langfingrede typer i høj grad lister hurtigt forbi de postkasser, hvor klistermærket ”DNA-beskyttet” sidder på. Klistermærket indikerer, at værdierne i huset er mærket med en usynlig væske, som kan spore genstanden tilbage til rette ejermand.

DNA-mærk dine værdier

Virksomheden SelectaDNA fremstiller den famøse DNA-væske, som giver op til 83 % lavere risiko for indbrud. Væsken indeholder micro-prikker, som er en unik kode, der tilhører dig. Man kan ikke se væsken, medmindre man bruger UV-lys. Du påfører væsken på overflader og i riller – f.eks. på dit spejlreflekskamera eller PH-lampen i spisestuen.

Du skal registrere din unikke kode i en international database, som politiet kan bruge, hvis de finder stjålne genstande. Vil du sælge en af dine værdigenstande videre, og har du mærket det med DNA-væsken, så kan du overdrage ejerskabet i databasen, hvor DNA-koden er registreret.

Det bliver svært at sælge dine værdier videre

Aros Forsikring tilbyder nu alle kunder DNA-mærkning til en favorabel pris, så du undgår den ubehagelige oplevelse at få indbrud. Tyvene får svært ved at sælge dine værdier videre, når politiet kan spore det så let – derfor vil det ikke længere være interessant at stjæle netop dine ting.

Hvordan får jeg DNA-mærkning?

Ønsker du at købe DNA-mærkning, kan du gøre det her. Pakken indeholder klistermærker til at sætte på døre og vinduer, så tyven bliver advaret inden indbruddet. Du kan benytte den oplyste rabatkode på siden og købe mærkningskittet for kun 599 kr.

Har du husket indboforsikringen?

Husk altid at forsikre dine værdier med en indboforsikring. Hos Aros Forsikring tilbyder vi dig en sumløs indboforsikring, som sikrer dig, hvis tyven har været forbi.

Tilbage