06. november 2023

For 8. år i træk er Aros Forsikring topscorer i national kundetilfredshedsanalyse

Hvert år foretager det uafhængige analyseinstitut, EPSI Rating, en måling af kundetilfredsheden hos danske forsikringsselskaber, og i år kan Aros Forsikring for 8. år i træk kalde sig for topscorer blandt landsdækkende forsikringsselskaber, der er tilgængelige for alle.

Aros Forsikring fejrer topplacering i Årets EPSI-måling for Forsikringsbranchen

I den netop offentliggjorte årlige EPSI Rating-måling for forsikringsbranchen er Aros Forsikring begejstrede over at annoncere vores fjerdeplads i årets resultat. Dette er samtidig den højeste placering blandt landsdækkende forsikringsselskaber, der er tilgængelige for alle danskere, og det er en anerkendelse, vi er særdeles stolte af.

Aros Forsikring har altid sat en ære i at levere kvalitetsrådgivning, da vi ved, hvor afgørende det er inden for forsikringsbranchen. Når vores kunder henvender sig med behov for rådgivning, er vores mål at imødekomme dem med kompetente og imødekommende medarbejdere. Dette afspejler sig i årets EPSI Rating-måling, hvor Aros Forsikring opnåede den højeste score.

Vi ønsker at takke vores kunder for den store tillid, de har vist os, og vi er fast besluttede på at fortsætte med at levere den bedst mulige rådgivning og service til vores værdifulde kunder. Vi er forpligtet til konstant forbedring, og jeres feedback i undersøgelsen er afgørende for os. Den giver os et dybtgående indblik i, hvorfor vores kunder værdsætter os, og hvor vi kan forbedre os yderligere.

Endnu engang, tak for jeres fantastiske tilbagemelding, og vi ser frem til at arbejde målrettet mod at opnå endnu højere kundetilfredshed i fremtiden. Sammen gør vi Aros Forsikring endnu bedre!

Hvad er EPSI Rating?
EPSI Rating-målingen er en kundetilfredshedsundersøgelse foretaget blandt 3.473 forsikringskunder, hvor resultatet opgøres på en skala fra 0 til 100. Jo højere indeksværdi, jo bedre oplever kunderne deres forsikringsselskab. Du kan læse mere om EPSI Rating-målingen herunder:

EPSI Rating

Tilbage