MG ZB Magnette vandt vandrepokal

Klaus og Mona Asmussen havde taget turen fra Gedved ved Skanderborg til Aros Karavanen i en to-farvet MG ZB Magnette fra 1959. Da dagen var slut blev deres bil kåret i konkurrencen ”Den Flotteste Bil – Aros Karavanen 2019”, og det udløste en vandrepokal med navn indgraveret.

MG ZB Magnette


- Det var en overraskelse. Tak for en super dag. Flot tilrettelagt tur og spændende afslutning på Jyllandsringen, hvor der gik lidt drengerøv i den, da vi blev overhalet. Vi kommer helt sikkert igen til næste år, fortalte Klaus Asmussen.

MG'en er købt i Sverige, hvor den havde stået stille i 12 år.

- Jeg har så beklædt den med folie, der hvor den ikke var så pæn, og på bagsmækken, har jeg klistret skudhuller på for at dække over nogle pletter, oplyste Klaus Asmussen.

I bilen er der plads til autosæde, så deres barnebarn, Karen på 2½ år, kan komme med på ture.

- Det elsker hun, og når hun ser bilen, siger hun ”min bil”, fortalte Mona Asmussen, og hun kunne fortælle, at parret også har en anden MG.

- Det er en MG B V8 fra 1968, som vi har været på lange ture i. Vi havde en drøm om at komme til det nordligste og sydligst punkt i Europa, og den drøm er gået i opfyldelse med ture til Sicilien og til Nordkap, fortalte Mona Asmussen.

I år går turen til Norge, og det er det eneste, der er planlagt.

- Hvor vi ender, må tiden vise. Vi holder meget af at udvælge et land, og så tager vi på eventyr, sagde de to bilejere.

Danmarks bedste Veteranbilforsikring

Hvis du også er veteranbil entusiast, kan du helt eksklusivt tegne en enkeltstående Veteranbilforsikring hos Aros Forsikring.

Ved veteranmotorcykel eller klassisk bil/motorcykel kræver det, at du har en Indboforsikring og hverdagsbilforsikring hos os.

Læs mere her

Aros Karavanen 2019

Den 4. maj kørte Aros Karavanen afsted for første gang. 

Det var en smuk tur igennem den midtjyske natur, med start ved Lunden i Silkeborg, pause ved Klosterlund Museum ved Bøllingsø og afslutning ved FDM Jyllandsringen. 

Ved FDM Jyllandsringen fik deltagerne mulighed for at køre et par runder, hvilket vakte stor begejstring. 

Læs mere om Aros Karavenen 2019 her