Porsche'er fulgtes ad til træf

Knud Just Andersen fra Aarhus kom i en Porsche 911 SC fra 1978 til Aros Karavanen.

Porsche 911 SC


- Jeg købte bilen sidste år, hvor den stod til salg ved Classic Race. Det er ikke min første Porsche, jeg havde også en nyere model, der var vandkølet, da jeg boede og arbejdede i Hamburg. Men jeg ville gerne have en luftkølet, og det er en superskøn bil, sagde han

Sammen med vennen Jan Mølgaard, der kørte i en  Porsche 911 Targa fra 1972, deltog han i Aros Karavanen. De kender hinanden fra facebookgruppen flat6.dk, der er for Porsche entusiaster, og den har 525 medlemmer.

- Vi er en flok Porsche-ejere fra gruppen, både med 911'ere, men også med andre modeller af den ikoniske bil, der mødes i Ry, og vi skulle faktisk mødes i dag, men så så Jan Mølgaard et opslag om dette arrangement, og så besluttede vi os for at deltage. Det er sjovt at deltage i et træf, hvor deltagerne har den samme indstilling som mig - at man har en klassisk bil, for at der skal køres i den, fortalte Knud Just Andersen. Han oplyste, at han har en Veteranforsikring hos Aros Forsikring, og at han er glad for, at den dækker hele året. I år var han ude at køre for første gang i marts.

Danmarks bedste Veteranbilforsikring

Hvis du også er veteranbil entusiast, kan du helt eksklusivt tegne en enkeltstående Veteranbilforsikring hos Aros Forsikring.

Ved veteranmotorcykel eller klassisk bil/motorcykel kræver det, at du har en Indboforsikring og hverdagsbilforsikring hos os.

Læs mere her

Aros Karavanen 2019

Den 4. maj kørte Aros Karavanen afsted for første gang. 

Det var en smuk tur igennem den midtjyske natur, med start ved Lunden i Silkeborg, pause ved Klosterlund Museum ved Bøllingsø og afslutning ved FDM Jyllandsringen. 

Ved FDM Jyllandsringen fik deltagerne mulighed for at køre et par runder, hvilket vakte stor begejstring. 

Læs mere om Aros Karavenen 2019 her