Elbilforsikring

Som elbilejer er det vigtigt, at du er godt forsikret. Skulle uheldet være ude, er det rart at vide, at du kan få den hjælp, du har behov for. Derfor har vi skræddersyet en elbilforsikring til dig med mulighed for at vælge lige nøjagtig de tilvalgsforsikringer, der passer dig. Ønsker du at kende prisen på din elbilforsikring, kan du benytte vores prisberegner herunder.
Vær sikker på mere

Prøv vores prisberegner,
og bestil din elbilforsikring med det samme!

Hvad indeholder din elbilforsikring?

Vores elbilforsikring indeholder en lovpligtig ansvarsforsikring, en førerulykkesforsikring og mulighed for at tegne forskellige tilvalgsforsikringer. Du kan læse mere om forsikringen herunder.

Lovpligtig ansvarsforsikring

Som ejer af et motorkøretøj er det lovpligtigt at have en ansvarsforsikring. Det gælder selvfølgelig også din elbil. Forvolder du ved et uheld skade på andre mennesker eller deres ejendele, er det den lovpligtige ansvarsforsikring, som dækker dig.


Førerulykkesforsikring

Er du involveret i et solouheld, hvor du fx kører i grøften, rammer et autoværn eller et træ, og sker der skader på dig som fører af køretøjet, er det førerulykkesforsikringen, som dækker dig. Førerulykkesforsikringen anvendes udelukkende, hvis du ikke er berettiget til en erstatning fra din ansvarsforsikring, ulykkesforsikring, arbejdsskadeforsikring eller fra en tilsvarende forsikring eller ordning.


Tilvalgsforsikringer

Vi tilbyder dig en lang række tilvalgsforsikringer til din elbilforsikring.

Du kan tilvælge:

 • Kaskoforsikring
 • Ladekabel- og ladeboksforsikring
 • Batteriforsikring
 • Aros Autohjælp PLUS
 • Udvidet glasskadeforsikring
 • Friskadeforsikring
 • Parkeringsskadeforsikring

Længere nede på siden kan du læse mere om disse tilvalgsforsikringer.

Betal kun for det antal kilometer, du kører

Du skal selvfølgelig ikke betale for de tusindvis af ekstra kilometer, som andre kører. Derfor kan du hos os vælge et kilometerinterval, der passer til det årlige antal kilometer, du forventer at køre.


Lån trygt din bil ud

Låner du din bil ud til dine egne børn, delebørn eller svigerbørn, og sker der en skade på køretøjet, mens den er udlånt, kan du være ganske rolig. Din selvrisiko forbliver den samme.


Forsikringen dækker også dit 17-årige barn

Tager dit barn kørekort som 17-årig, er det dækket af din elbilforsikring, så længe det kører sammen med en ledsager efter de gældende krav.


Forsikringen baseres på din alder

Vi udregner prisen på din elbilforsikring ud fra din alder. Hvor mange år, du har kørt bil, betyder altså ikke noget hos os.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7010 4222, hvis du har spørgsmål til dine forsikringer.

 


 


 


 

Vælg de rigtige tilvalgsforsikringer til din elbil

Kaskoforsikring

En kaskoforsikring er en tilvalgsforsikring til elbilforsikringen. Den er desuden et krav fra panthaver, hvis du har lån i elbilen. Kaskoforsikringen dækker alle skader på den forsikrede elbil. Det gælder også, hvis du får stjålet din elbil.

Din kaskoforsikring dækker:

 • Din elbil ved færdselsuheld og brand samt tyveri af køretøjet
 • Gratis reparation af stenslag i din forrude
 • Redningshjælp i udlandet i samarbejde med SOS International (Rødt Kort)
 • Tyveri af fastmonteret udstyr samt værktøj fra din elbil
 • Retshjælp
 • Frit valg af lokalt værksted ved skade
 • Lånebil gennem et af vores fordelsværksteder ved skade 

Aros Autohjælp PLUS

Det er en stor sikkerhed at vide, at du kan få vejhjælp, hvis behovet pludselig opstår. Vores autohjælp-forsikring sikrer dig assistance i både Danmark og Europa, hvis uheldet er ude. Aros Autohjælp PLUS hjælper dig fx ved driftstop og uheld, og hvis din elbil løber tør for strøm.

Læs mere

Friskadeforsikring

Når du tilvælger en friskadeforsikring til din elbilforsikring, er din selvrisiko 0 kr., hvis du fx påkører et dyr, hvis elbilen udsættes for dokumenteret og politianmeldt seriehærværk og ved brand, tyveri og frit faldende genstande.

Læs mere

Udvidet glasskadeforsikring

Ønsker at elbilens ruder, spejlglas og lygteglas skal være dækket, kan du tegne en udvidet glasskadeforsikring. Selvrisikoen er på kun 1.200 kr., og vi samarbejder med Carglass.

Parkeringsskadeforsikring

Du kender dem måske som Bilka-buler – altså når nogen har forårsaget en skade på din elbil, mens den har holdt parkeret. Med en parkeringsskadeforsikring er du dækket ind mod denne type skader, og selvrisikoen er på kun 1.200 kr.

Ladekabel- og ladeboksforsikring

Med denne forsikring er du dækket, hvis nogen stjæler dit ladekabel eller din ladeboks, eller kablet eller boksen udsættes for hærværk eller en pludselig skade. Der er ingen selvrisiko på ladekabel- og ladeboksforsikringen.

Batteriforsikring

Batteriforsikringen dækker kortslutning, pludselige og uforudsete skader på elbilens batteri fra første indregistreringsdato og fem år frem. Forsikringen dækker maksimalt 30.000 kr., og der er ingen selvrisiko.

 


 

Støt naturen

Når du køber en elbilforsikring hos os, støtter vi Growing Trees Network Foundation med 18 kr. 

Sammen planter vi dermed et træ i de danske folkeskove.

Læs mere om Growing Trees Network Foundation her

 


 

Vilkår

Siden her indeholder en kort oversigt over Aros Forsikrings nyeste betingelser for forsikringen. Oversigten kan derfor have forsimplede elementer og indeholder ikke en fuldstændig beskrivelse af gældende vilkår, betingelser og undtagelser. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker og ikke dækker, kan du se de fuldstændige betingelser herunder. Vælger du at oprette forsikringen, er det vores nyeste betingelser, din police og vores til enhver tid gældende vedtægter, der udgør aftalen mellem os.

 

Betingelser for Elbilforsikring Betingelser for bilforsikring
Betingelser for Autohjælp Betingelser for Aros Autohjælp PLUS
Betingelser for Førerulykkesforsikring Betingelser for førerulykkesforsikring

 

Forsikringsbetingelser

Har du allerede en elbilforsikring? Se dine betingelser på Mit Aros. Vær opmærksom på, at du kan have andre betingelser som kunde hos Aros Forsikring – log ind på Mit Aros og se de betingelser, der gælder for lige netop dig.

Har du spørgsmål, sidder vi klar ved telefonen

7010 4222  

 


 

Få en elbilforsikring, som giver sikkerhed i hverdagen

For de fleste er bilen en vigtig del af hverdagen. Derfor er det også væsentligt, at der hurtigt bliver taget hånd om eventuelle skader, der måtte ske på din elbil. Vi skræddersyr en elbilforsikring efter dine behov, og skulle uheldet være ude, så sidder vores dygtige skadebehandlere klar til at yde effektiv og personlig service.

Husk kaskoforsikringen

En kaskoforsikring sikrer dig hjælp til alle skader på din forsikrede bil. Derfor anbefaler vi altid vores kunder at tegne den. Når du tegner en kaskoforsikring, følger det frie værkstedsvalg med. Skulle din bil få en skade, som skal udbedres hos en mekaniker, kan du derfor vælge at få bilen repareret hos din lokale mekaniker. Du kan også vælge et af vores fordelsværksteder, som giver dig adgang til en lånebil, mens din egen bliver ordnet.

Tilvalg er dit valg

Vores tilvalgsforsikringer er skabt for at gøre tiden på landevejen lidt mere sikker for dig. Det er nemlig en stor tryghed at vide, at der er økonomisk hjælp at hente, hvis din elbil bliver beskadiget i trafikken. Det er helt op til dig, hvilke tilvalgsforsikringer du ønsker at tegne, og vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at finde dem, der er helt rigtige for dig
 

Elbilforsikring pris

Ønsker du at kende prisen på din elbilforsikring, kan du benyttes vores prisberegner øverst på siden. Har du brug for rådgivning, eller har du spørgsmål til dine forsikringer generelt set, er du også altid meget velkommen til at ringe til os på tlf. 7010 4222. Vores dygtige medarbejdere i kundeservice sidder klar til at hjælpe dig mandag til torsdag kl. 08.00-20.00 og fredag kl. 08.00-16.00.

 


 

Andre forsikringer til dig 

Sumløs indboforsikring
Indboforsikring Sumløs – inklusiv ID-Sikring, Web CLEAN-UP, tricktyveri og psykologisk krisehjælp.
Læs mere
Ulykkesforsikring
Ulykkesforsikring Vi dækker varigt mén fra 5 % i forbindelse med personulykker.
Læs mere
Husforsikring
Husforsikring Sikrer dig mod skader forårsaget af brand, storm, vand og frost.
Læs mere
Sommerhusforsikring
Sommerhusforsikring Vi dækker både dit sommerhus og dit faste indbo i sommerhuset.
Læs mere