Føler du dig utryg eller chikaneret på nettet?

IT-svindel og online mobning er nogle af vores samfunds nye problemer. Det gør dem ikke mindre alvorlige. Hos Aros Forsikring tilbyder vi nu en unik WEB CLEAN-UP forsikring, så både du og dine børn er i trygge hænder.
web-clean-up-aros-forsikring

Internettet har mange fantastiske muligheder


Men internettet er også et sted, hvor svindlere har fundet nye græsgange, da personlig information tit kan være let tilgængeligt for udspekulerede ’hackere’.

Med personlig information kan hackeren f.eks. få adgang til din bankkonto, e-Boks, e-mail konto og andet privat materiale som billeder og video. Denne slags tyverier er som regel til at bekæmpe.

Desværre har internettet også medført nye muligheder for mobbere at chikanere mobbeofre. Mobning bliver i mindre grad udført i skolegården og i stigende grad udført på nettet via sociale medier, hvor mobningen kan foregå hele døgnet rundt.

Med en Indboforsikring hos Aros Forsikring får du WEB CLEAN-UP. WEB CLEAN-UP giver dig gratis adgang til rådgivning, så du kan forebygge disse problemer. Desuden vil vi, hvis du oplever dette, hjælpe med at begrænse omfanget af problemerne samt assistere dig i at få det stoppet. Hvis der er behov for det, kan vi endda overtage hele processen, så du har mindre at skulle bekymre dig om.

 


 

kurt-skadeschef-aros-forsikring

Det indeholder WEB-CLEAN UP 

 

 • Vi hjælper dig med at forebygge IT-svindel
 • Vi assisterer dig i at fjerne og rydde op i uønsket, ulovligt materiale eller brugerkonti på nettet
 • Begrænsning i omfanget af misbrug ved at rådgive dig  eller overtage og direkte føre kontakten med personer, der kan løse problemet
 • Vi forhindrer og begrænser omfanget af mobningen. Dette kan gøres ved at gå ind og fjerne chikanerende materiale eller falske brugerkonti, der udgiver sig for at være dig eller dit barn
 • Rådgivning om hvordan online mobning bedst muligt bliver forebygget eller modarbejdet

Kontakt WEB-CLEAN UP

 


 

 

Vidste du, at en undersøgelse fra Red Barnet viser, at....

 • 24% har oplevet rygtespredning på nettet om deres seksuelle adfærd
 • 30% har oplevet, at andre unge har taget seksuelle billeder af nogen i det skjulte 
 • 70% har oplevet at blive kaldt luder eller so på nettet
 • Kun 56% af de adspurgte vil tale med deres forældre, hvis de bliver seksuelt krænket på nettet, og kun 36% vil anmelde det til politiet

Undersøgelsen er baseret på knap 1.000 adspurgte unge i alderen 13-17 år fra 15 forskellige skoler i Danmark.

 

Kilder: Børnerådet.dk og Red Barnet - SikkerChat

 

 


 

web-clean-up-aros-forsikring

Seksuelle krænkelser

Seksuelt krænkende opførsel har undertiden fået en vigtig plads i medierne. Et studie fra Statens Institut for Folkesundhed har vist, at over 25% af danske kvinder i alderen 16-24 år har oplevet ikke-fysiske seksuelle krænkelser det seneste år! 

Med WEB CLEAN-UP vil du eller din familie i en lignende situation kunne få uvurderlig hjælp. Med WEB CLEAN-UP kan du bl.a. få hjælp til at få slettet falske profiler på Instagram og Facebook eller andet krænkende materiale.

Har du brug for hjælp?  Vi hjælper dig.

Kontakt os

 


 

Beskyt dit privatliv!

I dag arbejder vi ikke kun på vores faste kontorplads, men arbejder remote og på farten. Det er blevet nemt at være tilgængelig  uanset hvor vi sidder i verden, har vi mulighed for at koble os på WiFi og klare dagens opgaver fra vores bærbare computer.

Men har du overvejet konsekvenserne, når du f.eks. sidder i toget eller flyet? Din berøringsflade med andre mennesker er enormt stor, og dermed har mange mulighed for at kigge med over din skulder og tage del i både dit privatliv og ikke mindst arbejdsliv.

I dag kan du få skærmbeskyttelse til din bærbare computer, tablet og smartphone, som gør det vanskeligt for andre at følge med på din skærm. 

web-clean-up-aros-forsikring

 


 

Værd at vide om WEB-CLEAN UP

Det med småt

Betingelser for benyttelse af WEB CLEAN-UP 

 • Det er en forudsætning, at indholdet strider imod retningslinjerne for de pågældende hjemmesider og/eller, at det er af en karakter, som er i strid med gældende dansk ret. Det er ligeledes en forudsætning, at størstedelen af materialet er på enten dansk, norsk, svensk eller engelsk.
 • Aros Forsikring kan desværre ikke garantere, at det indhold, som ønskes fjernet, ikke også ligger andre steder end der, hvor du har oplyst i din anmodning. Dette kan eksempelvis være på eksterne servere og computere eller andre websteder.
 • I enkelte tilfælde vil det være vanskeligt at få fjernet indhold fra websteder, der ikke reagerer på krav om at fjerne den pågældende information fra deres sider.
 • Der vil ligeledes kunne forekomme tilfælde, hvor anmodningen vedrører websteder, som ikke er omfattet af dansk lovgivning.
 • Hvis webstedet er af en karakter, som gør det ulovligt for Aros Forsikring at besøge websiden, kan det også forhindre Aros Forsikring i at fjerne materialet.
 • Hvis vi ikke er i stand til at hjælpe dig, vil dette fremgå af den afsluttende rapport. Såfremt det er udfaldet, så vejleder vi dig også i, hvordan du eventuelt kan gå videre med sagen.