Føler du dig utryg eller chikaneret på nettet?

IT-Svindel og online mobning er nogle af vores samfunds nye problemer. Det gør dem ikke mindre alvorlige.

Internettet har mange fantastiske muligheder
Men det er også et sted, hvor svindlere har fundet nye græsgange, da personlig information tit kan være let tilgængeligt for udspekulerede ’hackere’.

Med personlig information kan hackeren f.eks. få adgang til din bankkonto, e-Boks, e-mail konto og andet privat materiale som billeder og video. Denne slags tyverier er som regel til at bekæmpe.

Desværre har internettet også medført nye muligheder for mobbere at chikanere mobbeofre. Mobning bliver i mindre grad udført i skolegården og i stigende grad udført på nettet via sociale medier, hvor mobningen kan foregå hele døgnet rundt.

Med en Indboforsikring hos Aros Forsikring får du WEB CLEAN-UP. WEB CLEAN-UP giver dig gratis adgang til rådgivning, så du kan forebygge disse problemer. Desuden vil vi, hvis du oplever dette, hjælpe med at begrænse omfanget af problemerne samt assistere dig i at få det stoppet. Hvis der er behov for det, kan vi endda overtage hele processen, så du har mindre at skulle bekymre dig om.

Seksuelle krænkelser

Seksuelt krænkende opførsel har undertiden fået en vigtig plads i medierne. Et studie fra Statens Institut for Folkesundhed har vist, at over 25% af danske kvinder i alderen 16-24 år har oplevet ikke-fysiske seksuelle krænkelser det seneste år! 

Med WEB Clean-up vil du eller din familie i sådan en lignende situation kunne få uvurderlig hjælp. Med WEB Clean-up kan du bl.a. få hjælp til at få slettet falske profiler på Instagram og Facebook eller andet krænkende materiale.

WEB CLEAN-UP kan

 • hjælpe dig med at forebygge IT-svindel,
 • assistere dig i at fjerne og rydde op i uønsket, ulovligt materiale eller brugerkonti på nettet,
 • begrænse omfanget af misbrug ved at rådgive dig eller overtage og direkte føre kontakten med personer, der kan løse problemet,
 • forhindre og begrænse omfanget af mobningen. Dette kan gøres ved at gå ind og fjerne chikanerende materiale eller falske brugerkonti, der udgiver sig for at være dig eller dit barn,
 • rådgive om, hvordan mobning bedst muligt bliver forebygget eller modarbejdet.

 

 


 

Vores samarbejdspartner

Vores samarbejdspartner, der tilbyder denne service, er Affinion International. Affinion er et firma med mange års erfaring indenfor behandling af misbrugte personoplysninger og bekæmpelse af IT-svindel. Er du uheldig at opleve dette, vil Affinion vurdere, hvordan de bedst muligt kan hjælpe dig til at få løst problemerne. Affinion kan også, hvis det bliver nødvendigt, overtage hele processen, så du nemmest kan komme videre.

Det med småt

Betingelser for benyttelse af WEB CLEAN-UP fra vores samarbejdspartner Affinion

 • Det er en forudsætning, at indholdet strider imod retningslinjerne for de pågældende hjemmesider og/eller, at det er af en karakter, som er i strid med gældende dansk ret. Det er ligeledes en forudsætning, at størstedelen af materialet er på enten dansk, norsk, svensk eller engelsk.
 • Affinion kan desværre ikke garantere, at det indhold, som ønskes fjernet, ikke også ligger andre steder end der, hvor du har oplyst i din anmodning. Dette kan eksempelvis være på eksterne servere og computere eller andre websteder.
 • I enkelte tilfælde vil det være vanskeligt at få fjernet indhold fra websteder, der ikke reagerer på krav om at fjerne den pågældende information fra deres sider.
 • Der vil ligeledes kunne forekomme tilfælde, hvor anmodningen vedrører websteder, som ikke er omfattet af dansk lovgivning.
 • Hvis webstedet er af en karakter, som gør det ulovligt for Affinion at besøge websiden, kan det også forhindre Affinion i at fjerne materialet.
 • Hvis vi ikke er i stand til at hjælpe dig, vil dette fremgå af den afsluttende rapport. Såfremt det er udfaldet, så vejleder vi dig også i, hvordan du eventuelt kan gå videre med sagen.

 


 

Ring til Aros Forsikring

Kunderådgivning

Nyhedsbrev
Kontakt mig