Ulykkesforsikring Barn (2 til 17-årige)

Børn kan komme ud for ulykker både hjemme, i trafikken, når de går til sport, eller når de er i daginstitution eller skole. Det kan du desværre ikke sikre dig mod, men du kan forsikre dig, så du er økonomisk dækket for nogle af udgifterne. Med vores Ulykkesforsikring Barn får du desuden mulighed for at tilvælge AP Børneforsikring, så dit barn også er forsikret i tilfælde af kritisk sygdom. Ønsker du at udregne prisen på Ulykkesforsikring Barn, kan du gøre det i vores prisberegner herunder.
Ulykkesforsikring Barn (2 til 17-årige)
Hvad indeholder dit barns børneulykkesforsikring?

Ulykkesforsikring Barn dækker dit barn døgnet rundt, for eksempel i forbindelse med varigt mén fra 5 % samt behandlingsudgifter efter en ulykke.

Døgndækning

Dit barn er dækket døgnet rundt både hjemme og ude. Det betyder, at Ulykkesforsikring Barn også dækker dit barn, når det er i skole, institution eller opholder sig i en sportsforening.

Varigt mén fra 5 %

Kommer dit barn ud for en ulykke, der resulterer i et varigt mén på 5 % eller derover, vil du få ubetalt en erstatning. Det er en læge, som fastsætter méngraden, og det sker typisk et år efter, at ulykken er sket. Har dit barn en invaliditetssum på 1 million kroner, og får dit barn en méngrad på 5 % efter en ulykke, så vil du få udbetalt 50.000 kr.

Varigt mén fra 30 % (dobbelterstatning)

Pådrager dit barn sig et varigt mén på 30 % eller derover, fordobler vi erstatningen.

Behandlingsudgifter

Har dit barn brug for behandling fra en fysioterapeut, kiropraktor, akupunktør, zoneterapeut, osteopat, kraniosakralterapi eller lignende efter en ulykke, dækker Ulykkesforsikring Barn udgifterne hertil.
 

Psykologisk krisehjælp

Har dit barn været udsat for en ulykke, kan det have brug for psykologisk krisehjælp. Ulykkesforsikring Barn dækker dit barn med op til 10 timers psykologbehandling, som enten kan foregå telefonisk eller ved personligt fremmøde i psykologens konsultation.
 

Transportudgifter ved ulykkesstedet til behandlingsstedet

Kommer dit barn ud for en ulykke, og er I for eksempel nødt til at tage en taxi fra ulykkesstedet til behandlingsstedet, er udgifterne hertil dækket gennem Ulykkesforsikring Barn.

Tandlægeudgifter

Beskadiger dit barn dine tænder i en ulykke, dækker vi tandlægeudgifterne hertil, hvis det ikke er dækket gennem den Kommunale Tandpleje. Kræver tænderne behandling pga. ulykken, efter barnet ikke længere går i skole, vil Ulykkesforsikring Barn ligeledes dække udgifterne.
 

Sportsskader

Skulle dit barn komme til skade under udøvelse af sport – for eksempel til fodbold, håndbold, gymnastik eller lignende – vil barnet været dækket gennem Ulykkesforsikring Barn.

Farlig sport

Dyrker dit barn farlig sport, for eksempel skiløb eller rafting, dækker Ulykkesforsikring Barn også varigt mén i den forbindelse.

Dog dækker vores ulykkesforsikring ikke:

  • Professionel sport
  • Deltagelse i ekstrem sport, fx ekspeditioner, basejumping, bjergbestigning og soloklatring
  • ATV- og motorsportskørsel (se vores tilvalgsforsikringer)
  • Kørsel på godkendt racerbane

OBS. Bliver dit barn snart 18 år, eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 7010 4222

 


 

 


 

Vælg de rigtige tilvalgsforsikringer til dit barns ulykkesforsikring

AP Børneforsikring (kritisk sygdom)

Almindelige ulykkesforsikringer dækker ikke, hvis dit barn får en alvorlig sygdom, som kræver ekstra pleje eller resulterer i mén resten af livet. Hos os får du mulighed for at udvide dit barns Ulykkesforsikring Barn med en AP Børneforsikring, så du og dit barn er bedst stillet i den værst tænkelige situation.

Læs mere

 

Strakserstatning

Pådrager dit barn sig et knoglebrud på større knogler eller et helt eller delvist overrevet korsbånd, får dit barn en erstatning på 12.000 kr., hvis du har tegnet en strakserstatning til dit barns børneulykkesforsikring.

Læs mere

 

Motorsport og ATV-forsikring

Med en Motorsport og ATV-forsikring er dit barn dækket, hvis det får personskader i forbindelse med ATV-, motocross-, gokart-, speedwaykørsel eller lignende. Barnet er også dækket for personskader i forbindelse med motorløb, konkurrencekørsel, track day eller træning hertil.

Læs mere

 

Dødsfaldsforsikring

Med en dødsfaldsforsikring er du sikret en økonomisk håndsrækning, hvis dit barn går bort som tilfælde af en ulykke.

Læs mere

 


 

Er dit barn under 2 år gammelt?

Har du en ulykkesforsikring hos os, så kan dit barn – indtil det fylder 2 år – været gratis forsikret med en invaliditetssum på 1.000.000 kr., udvidet tandskade samt begravelseshjælp. Det er vigtigt, at du ringer til os, da dit barn skal have oprettet sin egen police for at få denne unikke dækning.

Læs mere

 

Hvert tredje barn har ikke en børneulykkesforsikring

Mange forældre tror fejlagtigt, at deres børn er dækket gennem forældrenes ulykkesforsikring, og det kan være med til at forklare, hvorfor hvert tredje danske barn ikke har en børneulykkesforsikring. Dit barn er heller ikke dækket igennem skolens eller daginstitutionens forsikringer – det er til gengæld dækket i både skole og daginstitution, hvis du tegner en børneulykkesforsikring til dit barn.

Læs mere

Husk en ulykkesforsikring til dig selv

Det er lige så vigtigt, at du sørger for en god ulykkesforsikring til dig selv som til dit barn. Som forælder og forsøger er det nemlig vigtigt, at du fortsat kan passe godt på dit barn, selvom du har været involveret i en ulykke. Vores ulykkesforsikring sikrer dig en økonomisk håndsrækning, hvis uheldet er ude.

Læs mere

 


 

Vilkår

Siden her indeholder en kort oversigt over Aros Forsikrings nyeste betingelser for forsikringen. Oversigten kan derfor have forsimplede elementer og indeholder ikke en fuldstændig beskrivelse af gældende vilkår, betingelser og undtagelser. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker og ikke dækker, kan du se de fuldstændige betingelser herunder. Vælger du at oprette forsikringen, er det vores nyeste betingelser, din police og vores til enhver tid gældende vedtægter, der udgør aftalen mellem os.

Læs forsikringsbetingelserne herunder: 

Betingelser for ulykkesforsikring
Faktaark

 

Forsikringsbetingelser

Har du allerede forsikringen? – Se dine betingelser på Mit Aros. Vær opmærksom på, at du kan have andre betingelser som kunde hos Aros Forsikring – log ind på Mit Aros og se de betingelser, der gælder for lige netop dig.

Har du spørgsmål, sidder vi klar ved telefonen

7010 4222  

 


 

Pas godt på dine børn med Ulykkesforsikring Barn

Ingen forældre bryder sig om den tanke, at deres børn bliver udsat for en ulykke og kommer til skade. Men skulle det ske, er det rart at vide, at I som familie har de allerbedste forudsætninger for at komme godt videre. Ulykkesforsikring Barn er en sikkerhed for både dig og dit barn, hvis dit barn er uheldig og kommer alvorligt til skade.

Det kan ske for selv den bedste

Hos Aros Forsikring værner vi om det, der betyder allermest – nemlig vores børn. 80 % af alle danske børn må en tur på skadestuen eller forbi egen læge som følge af en ulykke. Faktisk besøger hele 175.000 børn under 15 år hvert år skadestuen på grund af ulykker, og 32.000 børn kommer til skade i forbindelse med sport.

Skal dit barn være dækket ved kritisk sygdom?

En ulykkesforsikring dækker som udgangspunkt kun skader, som man pådrager sig som følge af en ulykke. Ønsker du, at dit barn skal være dækket i tilfælde af kritisk sygdom, skal du tegne tilvalgsforsikringen AP Børneforsikring. AP Børneforsikring sikrer jer blandt andet en strakserstatning, hvis dit barn får kræft, sklerose eller en anden kritisk sygdom, ligesom den også sikrer dit barn en erstatning, hvis sygdommen resulterer i varigt mén på 5 % eller derover.
 

Husk tilvalgsforsikringer

Udover AP Børneforsikring kan du også tilvælge andre forsikringer til Ulykkesforsikring Barn. Det kan for eksempel være, at du ønsker, at dit barn skal være dækket ved knoglebrud på større knogler, eller at dit barn dyrker en eller anden form for motorsport og derfor har brug for at være særligt forsikret.

Børneulykkesforsikring pris

Ønsker du at kende prisen på vores børneulykkesforsikring, kan du benytte vores prisberegner øverst på siden. Er du i tvivl om, hvordan du bedst forsikrer dit barn, eller har du spørgsmål til vores forsikringer, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7010 4222. Vores dygtige medarbejdere i kundeservice sidder klar til at hjælpe dig mandag til torsdag kl. 08.00-20.00 og fredag kl. 08.00-16.00.Andre forsikringer til dig

Ulykkesforsikring
Ulykkesforsikring Vi dækker varigt mén fra 5 % i forbindelse med personulykker.
Læs mere
Indboforsikring
Indboforsikring Sumløs og inklusiv, ID-Sikring, Web CLEAN-UP, tricktyveri og psykologisk krisehjælp.
Læs mere
Bilforsikring
Bilforsikring Lån trygt din bil ud til dine børn, børne- og svigerbørn
– uden ekstra selvrisiko.
Læs mere
Husforsikring
Husforsikring Sikrer dig mod skader forårsaget af brand, storm, vand og frost.
Læs mere