Seniorlivet - det er ingen skam at blive ældre

Hos Aros Forsikring er det ingen skam at blive ældre... Tværtimod! Hos Aros Forsikring varetager vi dine forsikringer, og sørger for at tilpasse dem dine behov som senior. Vi værner om den nære kunderelation, og du får som kunde en fast kontaktperson, hvor nærvær og hæderlighed er nøgleordene.
seniorlivet-aros-forsikring

Med seniorlivet følger en ny start, og livet bliver for mange vendt op og ned. Hos Aros Forsikring værner vi om vores kunder, og nærværet til dig som kunde. Vi ønsker at skabe de bedste forudsætninger for et godt seniorliv, og tilpasser derfor dine forsikringer udfra dine ønsker og behov.

Vi har lavet en lille guide til, hvilke forsikringer du skal være særlig opmærksom på.

 

 
Forsikringer der dækker dine behov som senior

 

senior-ulykkesforsikring-aros-forsikring

Din Ulykkesforsikring som senior

Med senior livet følger efterløn og pension. Derfor skal du være opmærksom på, at din Ulykkesforsikring skal være med Heltidsdækning, da du ikke længere har den arbejdsgiverbetalte Arbejdsskadeforsikringer.

Din Ulykkesforsikring dækker livslangt – uanset din alder, hvis du kommer til skade ved en ulykke og får varigt mén. 

Din Ulykkesforsikring dækker også tandskade opstået i forbindelse med en ulykke. For at undgå høje tandlægeregninger anbefaler vi en Tandforsikring.

Læs mere om dine muligheder med Ulykkesforsikringen

aarsrejseforsikring-aros-forsikring

Kender du reglerne, hvis du mister din bagage?

Flere og flere seniorer bruger uger og måneder på at rejse rundt i verden. Pensionen skal nydes og mange år på arbejdsmarkedet, giver endelig plads til nydelse og oplevelser. Det er vigtigt at I undersøger, om I er korrekt dækket ind. 

Vi dækker jeres rejse tilpasset destinationen og længden af jeres rejse. Det sikrer jer den absolut bedste dækning. 

Har du husket at forsikre din bagage ved forsinkelse eller hvis din bagage beskades eller forsvinder? - læs vores guide her.

Læs mere om Årsrejseforsikringen her

ny-bolig-aros-forsikring

Er der sket ændringer i jeres bolig?

Hvis I sælger huset, eller flytter i en mindre lejebolig, så skal I kontakte os med det samme. Ikke nok med at I skal have den rigtige bolig forsikret, så er det også nødvendigt med et grundigt forsikringstjek, da der kan være penge at spare, men også fordele under Helkundefordelene, som risikerer at forsvinde.

Lad os hjælpe jer og lave et forsikringstjek, så I hverken er over- eller underforsikret. Kontakt kundeservice

7010 4222 - vi sidder klar alle hverdage fra 8.00-16.00.

bilforsikring-aros-forsikring

Bilforsikringer til seniorer

Som seniorer har I måske fået større behov for ekstra plads. Med en voksene flok af børnebørn, vælger flere og flere bedsteforældre at købe en bil med plads til børnebørnene. Eller måske har I brug for at nedgradere til en mindre bil, som kører langt på literen og er smart i bymiljøet. 

Hos Aros Forsikring hjælper vi jer uanset, og med alderen sparer I mange penge på netop jeres Bilforsikring.

Læs mere om Bilforsikringen her, eller Læs mere om Prisen falder med alderen her


 

veteranforsikring-aros-forsikring

Seniorernes passion

Vi deler din passion for klassiske biler og smukke gamle veteraner. Hos Aros Forsikring er vi eksperter i, at forsikre veteranbiler og klassiske biler som er +25 år gamle. Vi værner om din bil, og har skabt de mest fordelagtige forsikringer til dig, som ønsker ekstra tryghed med en veteranbil i garagen.

Med en veteranforsikring til dine biler, kan du tilkøbe en unik Aros Auto Veteranhjælp PLUS, som sikrer alle dine veterankøretøjer under én og samme forsikring.

Læs meget mere om vores Veteranforsikring, og de muligheder vi kan tilbyde dig som entusiast.

Bliv veterankunde 


 

Spar penge som senior!


Med seniorlivet følger ofte færre skader, og derfor tilbyder vi som noget helt unik, at dine forsikringspriser falder med alderen. Du sikrer dig altså billigere forsikringer, og vi sørger for at du er korrekt dækket med et forsikringstjek.

Vil du vide mere om dine aldersbestemte rabatter? - klik her og bliv klogere.

Hvis du ønsker et forsikringstjek, så kontakt kundeservice direkte på 7010 4222 alle hverdage mellem 8.00 og 16.00 eller bestil et forsikringstjek herunder.

 

 


 

nyt-job-aros-forsikring

Seniorjob eller pension?

Tiden er inde til at du selv kan bestemme hvordan du ønsker at bruge din tid. Som senior har du muligheden for at vælge afslapning, ekstra tid til familien og fritidsinteresser. Eller måske har du stadig masser at bidrage med, og ønsker at fortsætte på arbejdsmarkedet eller i en seniorordning.

Er du korrekt forsikret?

Som senior skal du huske, at din Ulykkesforsikring skal tilpasses dit job. Vi anbefaler derfor et forsikringstjek når du bliver senior - uanset om du bliver på arbejdsmarkedet, går på efterløn eller pension.

Ring til kundeservice, hvor vi kan guide dig. Vi sidder klar ved telefonerne mandag-fredag fra 8.00-16.00 - vi glæder os til at tale med dig.

7010 4222

 


 

senior-plejehjem-forsikring

Skal du eller din partner flytte på plejehjem?

Tiden er inde til at du eller din partner skal flytte på plejehjem. Tiden på plejehjemmet er fyldt med forandringer, nye bekendtskaber og muligheden for at få besøg af dem du holder af.

Hos Aros Forsikring værner vi om, at give dig den bedste rådgivning og støtte når en af jer skal flytte. Det betyder at vi sammen med jer, gennemgår alle forsikringer, så vi sikrer at I begge er korrekt forsikret, selvom I ikke længere bor sammen. Hos os skal I f.eks. kun have én Indboforsikring.

Vi sidder klar ved telefonerne, og hjælper dig meget gerne med et forsikringstjek.

Ring 7010 4222 - vi glæder os til at tale med dig.
 

personlig-raadgivning-aros-forsikring

 

 


 

cykelulykke-senior-aros-forsikring

Vidste du at....

I Danmark kommer mange seniorer alvorligt til skade i trafikken.

Statistik fra Sikkertrafik viser, at 73% af dræbte eller alvorligt tilskadekommende cykelister i alderen +60 år, ikke bar cykelhjelm da ulykken skete. 

Bruger du hjelm?

Vi har som voksne et ansvar overfor vores børnebørn, og vi har den store fordel at vi kan være forbilleder og gå foran. 

Har dine børnebørn en udvidet børnedækning?

AP Børnedækning


 

Identitetstyveri

Det bliver desværre mere og mere almindeligt, at danskere udsættes for identitetstyveri. Hvis du opdager at du har været udsat for identitetstyveri, er det vigtigt at du reagerer med det samme.

Borger.dk har lavet en guide til dig, som giver dig de vigtigste ting du skal forholde dig til, såsom hvordan tyveriet skal anmeldes, og hvilke personer du bør kontakte straks.

Følg guiden Er du offer for identitetstyveri på Borger.dk herunder

Offer for identitetstyveri

 


 

senior-aros-forsikring

Vidste du at....

  • Ved tyveri af guld- og sølvsmykker har vi en Sumløs Indboforsikring, med en standarddækning på 100.000 kr. Den kan forhøjes ved behov.
  • Nedsætter du dit kørselsbehov, så kan du justere dit km-forbrug på din Bilforsikring og spare penge
  • Vi dækker overfald og hjemmerøveri. Her tilbyder vi psykologisk krisehjælp, ligesom vi dækker et kontantbeløb
  • Din Indboforsikring dækker din el-cykel, der koster op til 15.000 kr.? Hvis den er dyrere, kan du tilkøbe en Cykelkaskoforsikring - læs mere her

Vil du vide mere om dine forsikringsmuligheder?

Ring til os på 7010 4222 og få hjælp til et forsikringstjek.

tricktyveri-senior-aros-forsikring

Undgå tricktyveri

I Danmark sker der dagligt tricktyverier rundt omkring i butikker og på gader. Vi anbefaler at du handler ind med andre, så du ikke bevæger dig alene rundt, og dermed mindskes risikoen væsentligt for tricktyveri.

Tricktyveri på forsikringsstedet er også dækket af din Indboforsikring.

Vi har lavet en guide til at undgå tricktyveri herunder.

Undgå tricktyveri


 

boerneboern-aros-forsikring

Giv dine børne- og oldebørn en tryg start

Som bedste- og oldeforældre hos Aros Forsikring, har du en unik mulighed for, at tegne forsikringer til dine børnebørn. Der kan være mange årsager til, at dine børnebørn ikke er fuld dækket, men du har fordelen, at du kan hjælpe til. 

Vi tilbyder en unik mulighed for bedste- og oldeforældre, som i forvejen er kunder hos Aros Forsikring. I kan nu tegne en Ulykkesforsikring og AP Børnedækning.

Vil du vide hvordan vi kan forsikre dine børnebørn?

Ring på 7010 4222 - vi glæder os til at hjælpe dig.

Nyhedsbrev
Kontakt mig