Sådan anmelder du en skade på din hundeforsikring

Hvad skal du være opmærksom på, når du anmelder skader, som involverer en hund? Og hvordan anmelder du skaderne korrekt? Vi har lavet en guide til dig herunder, så du ikke er i tvivl om, hvad du skal gøre, hvis din hund bliver syg, kommer til skade eller forårsager skader på andre eller andres kæledyr eller ejendele.
syg-hund-aros-forsikring

Er din hund blevet syg eller kommet til skade?

Hvis du har tegnet en hundesygeforsikring, kan du få dækket langt de fleste behandlinger ved dyrlægen. Det gælder både, hvis din hund er blevet syg, og hvis den er kommet til skade.
 

Sådan anmelder du en skade

Du kan anmelde skader til os online døgnet rundt på Mit Aros. Synes du, det er rarest at anmelde skaden telefonisk, eller har du spørgsmål, du ønsker besvaret, er du også velkommen til at anmelde skaden på tlf. 8734 5099. Vores dygtige skadebehandlere sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage kl. 08.00-16.00.


Skal din hund opereres?

Skal din hund opereres, og ønsker du at vide, om du er dækket gennem hundesygeforsikringen, kan du altid kontakte vores skadeafdeling med henblik på at få en forhåndsgodkendelse af operationen. Når du har betalt dyrlægeregningen, skal du sende den til os på skade@aros-forsikring.dk.

 


 

Har din hund forårsaget en skade?

Det er den lovpligtige hundeansvarsforsikring, som dækker, hvis din hund gør skade på andre mennesker, dyr eller andres ejendele. Har din hund forårsaget sådan en skade, er det vigtigt, at du selv kontakter os og fortæller, hvad der er sket.

Sådan anmelder du en skade

Du kan anmelde skader til os online døgnet rundt på Mit Aros. Du kan også anmelde skader telefonisk på tlf. 8734 5099 alle hverdage kl. 08.00-16.00.

 


 

Har en andens hund forårsaget skader på dine ejendele?

Har en andens hund forårsaget skader på dine ejendele, kan du anmelde skaden direkte til os gennem din indboforsikring. Du bør ikke få skaderne udbedret eller repareret, før du har anmeldt skaden og hørt fra os. Du bør heller ikke smide ødelagte genstande ud.

Sådan anmelder du en skade

Du kan anmelde skader til os online døgnet rundt på Mit Aros. Husk at medsende dokumentation på de skadede genstande, fx kvitteringer, billeder og lignende. Har du brug for hjælp til at anmelde skaden, eller har du spørgsmål, kan du også ringe til vores skadeafdeling på tlf. 8734 5099 alle hverdage kl. 08.00-16.00.

 


 

Tegn en hundeforsikring hos os

Ønsker du at høre mere om vores hundeforsikring – eller ønsker du en gennemgang af dine øvrige forsikringer – er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7010 4222. Vores forsikringsrådgivere i kundeservice sidder klar til at gennemgå dine forsikringer i tæt samarbejde med dig mandag til torsdag kl. 08.00-20.00 og fredag kl. 08.00-16.00.

Du kan læse mere om vores hundeforsikring her >>