Ulykkesforsikring Ung

Er du mellem 18 og 29 år, kan du tegne vores Ulykkesforsikring Ung, som blandt andet indeholder en unik ungdomstandforsikring. Ulykkesforsikring Ung holder hånden under dig, hvis du pådrager dig personskader i forbindelse med en ulykke, og sikrer dig den hjælp, du har brug for, hvis uheldet er ude – og vores priser starter fra 57 kr. pr. måned.
Ulykkesforsikring Ung med tandforsikring
Hvad indeholder din Ulykkesforsikring Ung?

Din Ulykkesforsikring Ung dækker personskader med varigt mén fra 5 %, dine behandlingsudgifter efter en ulykke samt en unik ungdomstandforsikring.

Ungdomstandforsikring

Normalt dækker en ulykkesforsikring kun tandskader i forbindelse med ulykke, men med vores ungdomstandforsikring er du også dækket ved behandlingsbehov i langt de fleste tilfælde – og det er uanset årsagen. Når du fylder 30 år, får du endda mulighed for at tegne en fortsættelsesforsikring, så du også har attraktive betingelser, når du bliver ældre. Du kan læse mere om ungdomstandforsikringen her.
 

Varigt mén fra 5 %

Kommer du ud for et ulykkestilfælde, kan du risikere at få varigt mén. Méngraden fastsættes af en læge cirka et år efter ulykken, og den beskriver den invaliditetsgrad, du har pådraget dig. Du kan få udbetalt en erstatning ved varigt mén fra 5 %. Har du for eksempel valgt en invaliditetssum på 500.000 kr., og får du en méngrad på 5 %, vil du få udbetalt 25.000 kr.

Varigt mén fra 30 % (dobbelterstatning)

Pådrager du dig et varigt mén på 30 % eller derover i forbindelse med en ulykke, fordobler vi din erstatning. Har du for eksempel valgt en invaliditetssum på 500.000 kr., og får du en méngrad på 30 %, vil du få udbetalt 300.000 kr.

Behandlingsudgifter

Har du brug for behandling efter en ulykke, for eksempel hos fysioterapeut, kiropraktor, akupunktør, zoneterapeut, osteopat, kraniosakralterapi eller lignende, dækker Ulykkesforsikring Ung også det.

Transportudgifter ved ulykkesstedet til behandlingsstedet

Er du udsat for en ulykke, og er du for eksempel nødt til at tage en taxi til skadestuen, dækker Ulykkesforsikring Ung dine transportudgifter fra ulykkesstedet og til behandlingsstedet.

Psykologisk krisehjælp

Har du brug for psykologisk krisehjælp efter en ulykke, kan du få dækket op til 10 behandlinger.

Tandlægeudgifter

Vi dækker dine tandlægeudgifter, hvis du pådrager dig tandskader i forbindelse med en ulykke.

Sportsskader

Du er dækket, hvis du kommer til skade, mens du udøver sport. Det kan fx være, hvis korsbåndet ryger under en fodboldkamp, eller skulderen får et vrid til håndbold.

Farlig sport

Din Ulykkesforsikring Ung dækker dig, hvis du kommer til skade, hvis du får varigt mén i forbindelse med udøvelse af farlig sport. Det kunne for eksempel være skiløb eller rafting.

Ulykkesforsikringen dækker dog ikke:

  • Professionel sport
  • Deltagelse i ekstrem sport, fx ekspeditioner, basejumping, bjergbestigning og soloklatring
  • Motorsport og ATV-kørsel (se vores tilvalgsforsikringer)
  • Kørsel på godkendt racerbane

Fører af motorcykel, scooter eller stor knallert

Kører du på motorcykel, scooter eller stor knallert, er du dækket ved solouheld, hvis du kører galt og kommer til skade. Du er også dækket, hvis du er passager.
 

Pris fra 57 kr. pr. måned

Prisen fra 57 kr. pr. måned er beregnet ud fra en dækningssum på 500.000 kr. og er eksklusiv afgifter og gebyrer til Staten. Du kan læse mere om gebyrer her.
 

OBS. Når du er færdig med din uddannelse og starter i job, eller hvis du skifter job, skal du huske at få rettet din ulykkesforsikring til, så den matcher din nye beskæftigelse. Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf. 7010 4222

 


 

 


 

Vælg de rigtige tilvalgsforsikringer til din Ulykkesforsikring Ung

Strakserstatning

Pådrager du dig knoglebrud på større knogler eller et helt eller delvist overrevet korsbånd i forbindelse med en ulykke, får du udbetalt et engangsbeløb på 12.000 kr.

Læs mere 


Tyggeskadeforsikring

Knækker du en tand, eller beskadiger du din bøjle eller retainer, mens du spiser, dækker tyggeskadeforsikringen dine tandlægeudgifter.

Læs mere

 

Ekstra Hjælp-forsikring

Ekstra Hjælp-forsikringen sikrer dig hjælp i hjemmet efter en ulykke, hvor du har været indlagt på hospitalet. Den dækker også transport til og fra behandlingsstedet, hvis du ikke selv er i stand til at køre.

Læs mere

 

Motorsport og ATV-forsikring

Denne forsikring dækker personskader i forbindelse med ATV-, motocross-, gokart-, speedwaykørsel eller lignende. Den dækker desuden også personskader ved deltagelse i motorløb, konkurrencekørsel, track day eller træning hertil.

Læs mere

 

Dødsfaldsforsikring

Går du bort i forbindelse med en ulykke, sikrer denne forsikring dine nærmeste en økonomisk håndsrækning. 

Læs mere

 


 

Er du dækket på studie- eller fritidsjobbet?

Når du vælger at tegne en Ulykkesforsikring Ung med heltidsulykkesforsikring, er du også dækket på studie- eller fritidsjobbet. Sker der en ulykke på din arbejdsplads, og får du varigt mén, får du erstatning fra både din egen ulykkesforsikring og fra arbejdsgiverens arbejdsskadeforsikring.

Har du husket ansvarsforsikringen?

Ansvarsforsikringen er den, der dækker dig, hvis du ved et uheld kommer til at forårsage skade på andre personer eller deres ejendele. Har du ikke en ansvarsforsikring, skal du selv dække omkostningerne, og alt efter uheldets omfang kan det løbe op i flere millioner kroner. Vi anbefaler derfor, at du tegner en indboforsikring, som netop indeholder en ansvarsforsikring.

Læs mere

Skal du tilbringe et semester i udlandet?

Har du planer om at tilbringe et semester i udlandet eller rejse ud i den store verden på Interrail, backpacking eller studierejse, er det vigtigt, at du husker at tegne en rejseforsikring. Rejseforsikringen er den, der hjælper dig, hvis du bliver syg under dit ophold og for eksempel er nødt til at vende hjem til Danmark før tid.

Læs mere

 


 

Spørgsmål og svar

Heltidsulykkesforsikring

  • En Heltidsulykkesforsikring dækker hele døgnet. Prisen beregnes ud fra dit erhverv
  • Du skal også tegne en Heltidsulykkesforsikring, hvis du er studerende, hjemmegående eller arbejdsledig
  • Hvis ulykken sker på din arbejdsplads, og skaden medfører varigt mén, vil du få erstatning fra både egen Ulykkesforsikring og fra arbejdsgiverens Arbejdsskadeforsikring

Fritidsulykkesforsikring

  • En Fritidsulykkesforsikring dækker i fritiden samt til og fra arbejde 
  • Hvis ulykken sker i din fritid, vil du få erstatning fra din Fritidsulykkesforsikring. Derimod vil du modtage erstatning fra arbejdsgiverens Arbejdsskadeforsikring, hvis ulykken sker i arbejdstiden

 


 

Vilkår

Siden her indeholder en kort oversigt over Aros Forsikrings nyeste betingelser for forsikringen. Oversigten kan derfor have forsimplede elementer og indeholder ikke en fuldstændig beskrivelse af gældende vilkår, betingelser og undtagelser. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker og ikke dækker, kan du se de fuldstændige betingelser herunder. Vælger du at oprette forsikringen, er det vores nyeste betingelser, din police og vores til enhver tid gældende vedtægter, der udgør aftalen mellem os.

Læs forsikringsbetingelserne herunder: 

Betingelser for ulykkesforsikring
Faktaark

 

Forsikringsbetingelser

Har du allerede forsikringen? – Se dine betingelser på Mit Aros. Vær opmærksom på, at du kan have andre betingelser som kunde hos Aros Forsikring – log ind på Mit Aros og se de betingelser, der gælder for lige netop dig.

Har du spørgsmål, sidder vi klar ved telefonen

7010 4222  

 


 

Ulykkesforsikring Ung hjælper dig, når uheldet er ude

Livet er uforudsigeligt – også når man er ung. Ulykker sker, når vi mindst venter det, og af og til er de desværre alvorlige. Med Ulykkesforsikring Ung er du sikret en økonomisk håndsrækning, hvis du kommer til skade og for eksempel får et varigt mén, eller hvis din skade kræver behandling, som ikke er dækket af det offentlige.
 

Designet til dig

Vores Ulykkesforsikring Ung er designet, så den passer til dig, der er mellem 18 og 29 år. Derfor giver vi dig mulighed for selv at vælge de tilvalgsforsikringer til, som giver mening for dig. Det kan for eksempel være, at du ønsker at være dækket i tilfælde af knoglebrud, eller hvis din retainer knækker under et måltid.
 

Vi passer på dine tænder

Vi ved, at det kan være udfordrende at betale tandlægeregninger, og for mange unge betyder det desværre, at de nedprioriterer besøgene hos tandlægen. Vi vil gerne hjælpe dig med at passe på dine tænder. Derfor indeholder Ulykkesforsikring Ung en ungdomstandforsikring, som giver dig tilskud til en lang række behandlinger – også selvom skaden ikke er sket på grund af en ulykke. 

Når skaden sker

Har du pådraget dig en personskade, skal du anmelde skaden på Mit Aros. Har du derudover spørgsmål til det videre forløb, sidder vores skadebehandlere klar til at hjælpe dig alle hverdage kl. 08.00-16.00 på tlf. 8734 5099.
 

Vil du høre mere?

Ønsker du at høre mere om vores Ulykkesforsikring Ung, eller har du brug for råd og vejledning til dine øvrige forsikringer, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere i kundeservice sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 7010 4222, mandag til torsdag kl. 08.00-20.00 og fredag kl. 08.00-16.00 – og vi har ingen telefonkø.

 


 

Andre forsikringer til dig

Indboforsikring Ung
Indboforsikring Ung Få en sumløs indboforsikring, der også dækker dine roommates.
Læs mere
Bilforsikring
Bilforsikring Lån trygt din bil ud til dine børn, børne- og svigerbørn – uden ekstra selvrisiko.
Læs mere
Husforsikring
Husforsikring Sikrer dig mod skader forårsaget af brand, storm, vand og frost.
Læs mere
Hundeforsikring
Hundeforsikring Med vores hundeforsikring kan du passe ekstra godt på din bedste ven.
Læs mere