20. juni 2018

Indbrud i bilen

Lad ikke din mobil eller andre værdigenstande ligge frit fremme i bilen, så dækker din forsikring ikke, hvis der er indbrud. Forebyg indbrud i din bil

Du kommer tilbage til en bil, der er brudt op, og en tyv har været på spil. Men hvad dækker din forsikring, og hvad dækker den ikke. Få svar på de spørgsmål her.

Undgå synlige værdier i din bil

Har du lagt din telefon eller pung, så de er synlige for en tyv, så dækker din Indboforsikring som udgangspunkt ikke. Om tyveriet er dækket af din Indboforsikring afhænger af, om der er tale om almindeligt eller særligt indbo.

Almindeligt indbo

Som f.eks. tøj og tasker vil altid være dækket, om de er synlige udefra eller ej.

Særligt indbo 

Mobiltelefoner, computere, ure og pelse er ikke dækket, medmindre de ikke kan ses udefra. De kan eksempelvis gemmes væk under hattehylden i bagagerummet eller i handskerummet.

Krav før dækning

Det er altid et krav, at der er tydelige tegn på voldeligt opbrud som f.eks. ødelagt rude eller opbrudt dør, før der kan gives erstatning. Så husk at køre vinduerne op og lås bilen, når du forlader den.


Hvis du er i tvivl om, hvilke genstande der er dækket under hvilken kategori, kan du på tlf. 7010 4222 ringe til vores Kundeservice, der sidder klar til at besvare din spørgsmål.

Tilbage