Gode råd

1 2 3 4
Har du husket at skifte til sommerdæk?
01. november 2023 Hvornår skal du skifte dine bildæk?

I Danmark er der ingen lov, der dikterer, hvornår du må køre med henholdsvis sommerdæk og vinterdæk, men der er en række anbefalinger, som du med fordel kan følge. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor du snart bør skifte vinterdækkene ud med sommerdæk, hvis du ikke allerede har gjort det.

Læs mere
Pas på din cykel hele døgnet
07. september 2023 Sådan sikrer du din cykel mod cykeltyve

Du bruger din cykel på arbejde, i skole eller til motionscykling. Så et cykeltyveri gør din hverdag meget mere besværligt. Men der er desværre en stigning i tyveri af cykler, og især tyveri af dyre racer- og mountainbikecykler er et hastigt voksende problem. I denne artikel får du tips til at mindske sandsynligheden for, at cykeltyven får lyst til at stjæle din cykel.

Læs mere
Hvis din cykel bliver stjålet
07. september 2023 Det skal du gøre, hvis din cykel bliver stjålet

Det er aldrig sjovt at få stjålet sine ejendele, og derfor kan det være en stor tryghed at vide, hvad du skal gøre, hvis nogen har taget din cykel. Vi har lavet en liste til dig herunder, så du ved, hvordan du skal gribe cykeltyveriet an og komme tilbage i sadlen hurtigst muligt.

Læs mere
Hvad skal du gøre under skybrud
07. august 2023 Før, under og efter skybruddet: Hvad skal jeg gøre?

Hvornår er det tale om et skybrud, hvordan kan du forebygge skader i forbindelse med et skybrud, og hvad gør du, hvis uheldet alligevel er ude? I denne artikel kan du blive klogere på, hvordan du skal forholde dig, hvis dit hus eller dine ejendele tager skade i forbindelse med et skybrud.

Læs mere
Rejseklar-app til ferien
14. juni 2023 Få tryghed på rejsen med ny Rejseklar-app

Udenrigsministeriet har netop lanceret en nyere udgave af appen ”UM Rejseklar”, som vi anbefaler dig at benytte, når du rejser udenlands. Det gælder både inden for og uden for Europas grænser. Den nye app, der blot hedder ”Rejseklar”, sørger for, at du får besked, hvis der for eksempel opstår katastrofer eller uroligheder i det land, du befinder dig i. Den hjælper dig også med relevant information, hvis du står i en situation, hvor du har behov for hjælp. Det kunne være, hvis du mister dit pas, kommer ud for en ulykke, eller at du udsættes for en kriminel handling under dit udenlandsophold.

Læs mere
Højtaler forsikring
02. juni 2023 Er min højtaler dækket i parken?

Hvordan er din højtaler egentlig dækket, når du medbringer den i parken? I denne artikel kan du blive klogere på, hvordan du er dækket, hvis din højtaler bliver stjålet, udsat for væske, tabt, glemt eller konfiskeret.

Læs mere
Taske stjålet forsikring
02. juni 2023 Hvad gør jeg, hvis min taske bliver stjålet i nattelivet?

De fleste forbinder nattelivet med højt humør og god stemning, men indimellem kan en tur i byen godt blive lidt for spændende. I denne artikel får du overblik over, hvordan du er dækket, hvis du får stjålet din taske, eller den bliver væk i garderoben.

Læs mere
Forsikringer på festivalen
02. juni 2023 Sådan er du dækket på festivalen

Festivalsæsonen er sat ind, og er du festivalgænger, ved du sikkert også, at en festival kan være lige så kaotisk, som den kan være sjov og festlig. Vi har lavet en liste over, hvordan dine forsikringer dækker dig, hvis du får stjålet ejendele fra dit telt, eller du mister din telefon.

Læs mere
Lovpligtig kør-selv-ferie
24. maj 2023 Lovpligtige ting i bilen på ferien

Byder sommerferien på en kør-selv-ferie ned gennem Europa, er det vigtigt, at du sørger for at have det rette sikkerhedsudstyr i bilen. Der er nemlig forskellige regler for, hvad du skal have i din bil, alt efter hvilket land du befinder dig i. Vi har lavet en liste med de 11 mest populære feriedestinationer på kør-selv-ferien. Husk, at reglerne også gælder, selvom du blot kører igennem et land.

Læs mere
Glatføre - snestorm
06. marts 2023 Før, under og efter snestormen: Hvad skal jeg gøre?

Hvordan forebygger du skader på dit hus, din bil og ikke mindst dig selv under en snestorm, og hvad skal du gøre, hvis uheldet alligevel er ude? I denne artikel får du en række forebyggende råd, ligesom vi også guider dig til, hvordan du skal forholde dig, hvis uheldet er ude.

Læs mere
1 2 3 4