Gode råd

1 2 3 4 5 6
Højtaler forsikring
02. juni 2023 Er min højtaler dækket i parken?

Hvordan er din højtaler egentlig dækket, når du medbringer den i parken? I denne artikel kan du blive klogere på, hvordan du er dækket, hvis din højtaler bliver stjålet, udsat for væske, tabt, glemt eller konfiskeret.

Læs mere
Taske stjålet forsikring
02. juni 2023 Hvad gør jeg, hvis min taske bliver stjålet i nattelivet?

De fleste forbinder nattelivet med højt humør og god stemning, men indimellem kan en tur i byen godt blive lidt for spændende. I denne artikel får du overblik over, hvordan du er dækket, hvis du får stjålet din taske, eller den bliver væk i garderoben.

Læs mere
Forsikringer på festivalen
02. juni 2023 Sådan er du dækket på festivalen

Festivalsæsonen er sat ind, og er du festivalgænger, ved du sikkert også, at en festival kan være lige så kaotisk, som den kan være sjov og festlig. Vi har lavet en liste over, hvordan dine forsikringer dækker dig, hvis du får stjålet ejendele fra dit telt, eller du mister din telefon.

Læs mere
Lovpligtig kør-selv-ferie
24. maj 2023 Disse ting er lovpligtige at have i bilen under kør-selv-ferien

Byder sommerferien på en kør-selv-ferie ned gennem Europa, er det vigtigt, at du sørger for at have det rette sikkerhedsudstyr i bilen. Der er nemlig forskellige regler for, hvad du skal have i din bil, alt efter hvilket land du befinder dig i. Vi har lavet en liste med de 11 mest populære feriedestinationer på kør-selv-ferien. Husk, at reglerne også gælder, selvom du blot kører igennem et land.

Læs mere
Glatføre - snestorm
06. marts 2023 Før, under og efter snestormen: Hvad skal jeg gøre?

Hvordan forebygger du skader på dit hus, din bil og ikke mindst dig selv under en snestorm, og hvad skal du gøre, hvis uheldet alligevel er ude? I denne artikel får du en række forebyggende råd, ligesom vi også guider dig til, hvordan du skal forholde dig, hvis uheldet er ude.

Læs mere
Storm og forsikringsskader
17. februar 2023 Før, under og efter stormen: Hvad skal jeg gøre?

Hvornår er der tale om en storm, hvordan kan du forebygge skader i forbindelse med storm, og hvad gør du, hvis uheldet alligevel er ude? I denne artikel kan du blive klogere på, hvordan du skal forholde dig, hvis dit hus tager skade i forbindelse med en storm.

Læs mere
Hvad dækker det blå EU-sygesikringsbevis?
07. februar 2023 Sådan dækker det blå EU-sygesikringskort

Her kan du blive klogere på, hvordan du er dækket med det blå EU-sygesikringskort, og hvordan det adskiller sig fra en rejseforsikring.

Læs mere
Minimer risikoen for brand i elektriske apparater
04. november 2022 Derfor bør du ikke vaske tøj om natten

Er du også begyndt at lade vaskemaskiner, opvaskemaskiner og tørretumblere køre om natten, hvor strømmen er billig, så vær opmærksom på, at der kan være en risiko for kortslutning.

Læs mere
sommerhus-vinter-aros-forsikring
31. oktober 2022 Luk sommerhuset ned for vinteren

Hvis du ikke bruger dit sommerhus om vinteren, er det en god idé at lukke det ned. Så kan du undgå skader, som ikke er dækket af din forsikring. Det er en god idé allerede nu at beslutte, om sommerhuset skal lukkes ned, eller om det skal bruges i løbet af vinteren.

Læs mere
Tyveri af brænde og træpiller
13. oktober 2022 Sådan er du dækket, hvis du får stjålet brænde eller træpiller

Vi modtager et stigende antal henvendelser fra kunder, som er i tvivl om, hvordan de er dækket, hvis de får stjålet brænde eller træpiller. Måske sidder du med en lignende bekymring, og derfor har vi samlet den vigtigste viden om dine dækninger her.

Læs mere
1 2 3 4 5 6