Gode råd

1 2 3
sikkert-hjem-på-ferie-aros-forsikring
29. juni 2020 Indbrudstyven i din ferie

Mens du soler dig på stranden eller slapper af i poolen, er det måske dit hus, indbrudstyvene har sat sine øjne på.

Læs mere
NemID sikring
11. juni 2020 NemID sikring

Den eneste regel du behøver at huske om NemID er ret simpel. Det er nemlig ALDRIG at dele dit NemID eller oplysninger om dine NemID-koder og nøglekort med andre – heller ikke din familie eller venner.

Læs mere
sikkert password
11. juni 2020 Få et sikkert password

Passwords er et af de vigtigste steder at sætte ind, hvis du vil beskytte dine personlige oplysninger mod misbrug fra andre. Men de fleste af os benytter passwords, der er alt for lette at gætte for hackere.

Læs mere
wifi svindel
11. juni 2020 Wifi svindel

Hvis du anvender gratis trådløse netværk, kan du risikere at hackere følger med og opsnapper dine personlige oplysninger. Det kan blive starten på et ID-tyveri, hvor dine oplysninger misbruges til fx. at bestille varer for din regning.

Læs mere
11. juni 2020 Falske profiler

Falske profiler kan bruges af kriminelle til at opnå økonomisk vinding eller til fx at chikanere andre. Har du tjek på, hvem der kan se din billeder og personlig information på sociale medier? Eller er dine billeder allerede blevet brugt på en falsk profil?

Læs mere
dine-rejsebehov-aros-forsikring
10. juni 2020 Dine rejsebehov - kend din dækning

Forsikringer kan være en jungle – ikke mindst i forbindelse med private rejser til udlandet. For hvornår er du dækket af hvad? Hvad er forskellen mellem din Indboforsikring, det blå EU-sygesikringskort og en Årsrejseforsikring? Herunder finder du svaret, så du undgår ubehagelige overraskelser, hvis uheldet skulle være ude.

Læs mere
skybrud
04. juni 2020 Forebyggelse af skybrud

Det danske vejr byder ofte på massive regnskyl og i nogle tilfælde skybrud. Der er heldigvis flere måder at forebygge skader som følge af skybrud på. Vi har lavet en liste med forskellige tiltag, som du kan bruge både før, under og efter et skybrud.

Læs mere
01. april 2020 Pas på Coronasvindel

Coronakrisen har ramt os alle, og vi forsøger at følge med i nyheder og anbefalinger fra myndigheder, samtidig med at de fleste af os arbejder hjemmefra. Det har de cyberkriminelle også opdaget, og politi og myndigheder advarer om at der lige nu er et stort antal svindelforsøg, som udnytter den aktuelle coronakrise til at forsøge at snyde dig til at udlevere dine personlige oplysninger. Vi har derfor samlet et par gode råd til at undgå at blive snydt.

Læs mere
29. januar 2020 Tjekliste til skiferien

Der er mange ting og holde styr på til skiferien. Her kan du se en tjekliste, som hjælper med at skabe et overblik inden du skal på skiferie.

Læs mere
sikkert-nytaar-aros-forsikring
20. december 2019 Sikker nytårsaften

Der er intet bedre end at skyde det nye år ind med en stor omgang himmelbombardement. Men fyrværkeri er ikke kun rendyrket underholdning, det er også farligt. Du har uden tvivl hørt advarslerne før, men det er altid godt at få dem gentaget – især for dine børn. Som forældre skal du nemlig lære dine børn, hvordan man håndterer fyrværkeri ansvarligt.

Læs mere
1 2 3
Nyhedsbrev
Kontakt mig