Gode råd

1 2 3
stormvejr-trampolin-aros-forsikring
01. september 2019 Er dit hus klar til efterårets vejr

Efteråret er langsomt begyndt at vise sine tænder. Det trækker op til storm, det regner kraftigere, og risikoen for skader på dit hus stiger.

Læs mere
cykeltyver-aros-forsikring
08. juli 2019 Undgå at få stjålet din cykel

Er du afhængig af at bruge din cykel på arbejde, i skole eller til motionscykling, ved du, hvor ærgerligt det vil være at få stjålet din cykel. Der er desværre en stigning i tyveri af cykler, og især tyveri af dyrebare racer- og mountainbikecykler er et hastigt voksende problem. Bare i 2018 blev der anmeldt 46.588 stjålne cykler i Danmark (dst.dk). Det er næsten 128 cykler hver eneste dag.

Læs mere
sikkert-hjem-på-ferie-aros-forsikring
21. juni 2019 Indbrudstyven i din ferie

Mens du soler dig på stranden eller slapper af i poolen, er det måske dit hus, indbrudstyvene har sat sine øjne på.

Læs mere
dine-rejsebehov-aros-forsikring
04. juni 2019 Dine rejsebehov - kend din dækning

Forsikringer kan være en jungle – ikke mindst i forbindelse med private rejser til udlandet. For hvornår er du dækket af hvad? Hvad er forskellen mellem din Indboforsikring, det blå EU-sygesikringskort og en Årsrejseforsikring? Herunder finder du svaret, så du undgår ubehagelige overraskelser, hvis uheldet skulle være ude.

Læs mere
beroert-af-terror-aros-forsikring
10. maj 2019 Berørt af terrorangreb

Befinder du dig geografisk, hvor et angreb lige har fundet sted, er der hjælp at hente, når du har tilvalgt en Årsrejseforsikring til din Indboforsikring hos Aros Forsikring. Den hjælper dig, hvis du får brug for indlogering, eller du ikke kan rejse videre til dit feriemål på grund af, at lufthavnen er lukket, eller du får brug for hjemrejse.

Læs mere
sikkert-nytaar-aros-forsikring
17. december 2018 Sikker nytårsaften

Der er intet bedre end at skyde det nye år ind med en stor omgang himmelbombardement. Men fyrværkeri er ikke kun rendyrket underholdning, det er også farligt. Du har uden tvivl hørt advarslerne før, men det er altid godt at få dem gentaget – især for dine børn. Som forældre skal du nemlig lære dine børn, hvordan man håndterer fyrværkeri ansvarligt.

Læs mere
sommerhus-vinter-aros-forsikring
15. oktober 2018 Luk sommerhuset ned for vinteren

Hvis du ikke bruger dit sommerhus om vinteren, er det en god idé at lukke det ned. Så kan du undgå skader, som ikke er dækket af din forsikring. Det er en god idé allerede nu at beslutte, om sommerhuset skal lukkes ned, eller om det skal bruges i løbet af vinteren.

Læs mere
vinterklar-bil-aros-forsikring
08. oktober 2018 Er din bil vinterklar?

Vinteren og de glatte veje kommer ofte bag på de fleste billister. Selvom frosten ikke er over os endnu, er det en god idé at overveje at skifte til vinterdæk allerede nu. På den måde er du forberedt, hvis vintervejret og frosten pludselig sætter ind.

Læs mere
stormskade-bil-aros-forsikring
02. oktober 2018 Pas på bilen i stormen

Efterårets voldsomme stormvejr kan give alvorlige skader på både hus og bil. De fleste danskere tænker ikke over, hvor udsat deres bil er, når først stormen raser, og bilen står ubeskyttet nær huset.

Læs mere
stormskader-aros-forsikring
25. september 2018 Stormskader

Egon, Dagmar, Bodil, Knud og Allan - ubudne gæster, som raserer og ødelægger. Flere storme har de seneste år lagt deres besøg forbi Danmark, og det går hårdt udover tage, bygninger og haver. Læs hvordan du skal forholde dig, hvis du har fået en stormskade, bliv klogere på hvad forsikringen dækker og få tips til, hvordan du kan forebygge skader inden en storm.

Læs mere
1 2 3
Nyhedsbrev
Kontakt mig