Gode råd

1 2
20. juni 2018 Undgå synlige værdier i din bil

Det tidlige sommervejr har fået mange mennesker på stranden, i parker og generelt udendørs. Men tager du bilen på tur, så skal du være opmærksom på, hvordan du efterlader den. Tyve er nemlig uhyggeligt hurtige til at få øje på værdifulde genstande efterladt i bilen.

Læs mere
15. juni 2018 Dine rejsebehov - kend din dækning

Forsikringer kan være en jungle – ikke mindst i forbindelse med private rejser til udlandet. For hvornår er du dækket af hvad? Hvad er forskellen mellem din Indboforsikring, det blå EU-sygesikringskort og en Årsrejseforsikring? Herunder finder du svaret, så du undgår ubehagelige overraskelser, hvis uheldet skulle være ude.

Læs mere
14. juni 2018 Tyve tager også på festival

Tyvene tager også til sommerens mange musikfestivaler, så vil du undgå at blive bestjålet, så få gode råd her, til hvordan du undgår at få stjålet dine penge og andre værdier.

Læs mere
01. juni 2018 Forebyg en rådskade

Du kan kende en rådskade ved, at træet bliver mørkegråt og blødt. Det er svært at undgå, at træet ikke får tætliggende revner i fugtige omgivelser - men med rette vedligehold kan du forebygge rådskaderne.

Læs mere
09. maj 2018 6 gode råd til forårsklargøring af dit hus

Efter en mørk og lang vinter begynder solen så småt at varme op, mens årets første blomster springer ud. Men foråret medfører også pligter – og en af disse er meget vigtig. Her finder du 6 gode råd til at klargøre dit hus til sommeren, så skader på bedst vis forebygges.

Læs mere
26. april 2018 Tyveri af robotplæneklippere

Robotplæneklippere er blevet rigtig moderne i danske haver. Hvad kan du gøre for at undgå, at din robotplæneklipper bliver stjålet? Og hvordan dækker forsikringen, hvis den bliver stjålet?

Læs mere
25. april 2018 Skift til sommerdæk

Små grønne spirer begynder lige så listigt at titte frem, mens solstrålerne forlænger deres besøg og temperaturerne bliver mildere. Foråret er godt på vej, og det er tid til at skifte vinterdækkene ud med sommerdækkene.

Læs mere
25. april 2018 Trampoliner - undgå skader

Trampolinen er efterhånden fast inventar i danskernes baghaver. Den er et sjovt og sundt indspark til en aktiv hverdag, men trampolinen kan også have en negativ sidegevinst, hvis du ikke tager de rette forbehold.

Læs mere
30. marts 2018 Undgå at få stjålet din cykel

Er du afhængig af at bruge din cykel på arbejde, i skole eller til motionscykling, ved du, hvor ærgerligt det vil være at få stjålet din cykel. Der er desværre en stigning i tyveri af cykler, og især tyveri af dyrebare racer- og mountainbikecykler er et hastigt voksende problem. Bare i 2015 blev der anmeldt 55.371 stjålne cykler i Danmark. (Fra Danmarks statistik) Det er næsten 152 cykler hver eneste dag.

Læs mere
30. marts 2018 Spænd hjelmen kammerat!

Den er ikke specielt køn, den ødelægger frisuren og så er den nem at glemme. Cykelhjelmen kan være en pestilens for de fleste, men den kan ende med at blive din og familiens bedste ven. Brug den – før det er for sent.

Læs mere
1 2
Nyhedsbrev
Kontakt mig