Mød Luna - Aros Forsikrings maskot

Hos Aros Forsikring værner vi om familielivet og ønsker at skabe tryghed for både børn, voksne og familiens bedste ven – hunden. Vi ønsker at guide jer til et trygt hundeliv, fra I får jeres hvalp med hjem, samt være med på sidelinjen når jeres firbenede ven vokser og bliver en integreret del af familien. Følg Lunas liv her.
Luna-maskot-aros-forsikring

En hvalp på eventyr

Luna er en skøn hvalp, med rigtig meget fart på. Hun er nysgerrig, venlig og evigt energisk. Hun er ekstremt vellidt på kontoret, og enhver dag med besøg af Luna, er en god dag på kontoret. 

Luna står overfor en fager ny verden, og det er selvfølgelig vigtigt hun er godt beskyttet når hun er ude på eventyr. Derfor får du gode råd til hvordan en hundeforsikring hos Aros Forsikring dækker menneskets, og især kontorets, bedste ven.

Her på siden kan du følge med i de forskellige eventyr, og se videoer med hvordan livet er som maskot hos Aros Forsikring. 

 

Læs mere om Hundeforsikring her

Hundeforsikring

Lovpligtig fornuft

Det er ikke bare en god idé at forsikre din hund ordentligt – en Hundeansvarsforsikring er faktisk lovpligtig. Det er nemlig dit ansvar, hvis din hund forvolder skade på andre mennesker, dyr eller andres ejendele. Hvis din hund bider et menneske, så står du til ansvar. 

Hvalpe og forsikringer

Hundehvalpe, som opholder sig hos tæven, indtil de er 4 måneder, er medforsikret med moderen. Derefter skal hver hund have egen Hundeforsikring.

Hundeansvarsforsikring med Figurantdækning

Vores Figurantdækning dækker alle døgnets 24 timer – også til hundetræning, jagt eller opvisning, samt tjenestehunde, så de tryg kan gøre deres pligt. På den måde sikrer du din hund de absolut bedste vilkår, når den er på arbejde.

Præsentation-luna
Mød Luna Få en præsentation
af Aros Forsikrings maskot
Læs mere her
luna-jul
Jul med Luna Find gode råd
til hundens jul
Læs mere her
nytår-luna
Nytår med Luna Få gode råd til hvordan
du kan hjælpe din hund
igennem nytårsfesten
Læs mere her
Se videoer med Luna og hendes eventyr