Tilmeld dig vores nyhedsbrev og produktnyheder

Vores populære nyhedsbreve indeholder blandt andet gode råd til forebyggelse af skader, viden om dine kundefordele og nye tiltag ved Aros Forsikring samt quizzer, hvor du kan teste din viden eller vinde flotte præmier. Du vil modtage et nyhedsbrev 1-2 gange om måneden.

Vi vil også gerne informere dig om nye produkter, men vi har brug for dit samtykke til markedsføring. På den måde kan vi holde dig ajour med viden om nye forsikringer eller dækninger, som måske er relevante for dig, men som du ikke har i dag. Og bare rolig, vi spammer dig ikke! Vi udsender kun relevant information.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dine samtykker direkte i e-mailen eller via vores hjemmeside.
Brugervilkår

Når du accepterer at modtage nyhedsbreve og/eller modtage andet markedsføringsmateriale fra Aros Forsikring, giver du samtykke til, at vi må behandle oplysninger om dit navn og din e-mailadresse. Vi gemmer og anvender disse oplysninger til administration af dit samtykke i vores CRM-system. Du giver endvidere samtykke til, at vi må indsamle data om dig fra vores hjemmeside eller nyhedsbrev, fx fra cookies, og at vi må samkøre disse med de data, vi allerede har om dig, med henblik på at lave en profil, der kan målrette markedsføringsmaterialet til dig. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Hvis der fremover kommer andre relevante forsikringsprodukter eller måder at kommunikere på, må vi benytte dette samtykke til at spørge dig, om du ønsker at opdatere dit samtykke. Du kan klikke her for at få oplysninger om Aros Forsikrings persondatapolitik, herunder dine rettigheder om indsigt, berigtigelse, sletning mv. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke via dette link eller ved at kontakte Aros Forsikring på e-mail: aros@aros-forsikring.dk