02. juni 2023

Sådan er du dækket på festivalen

Festivalsæsonen er sat ind, og er du festivalgænger, ved du sikkert også, at en festival kan være lige så kaotisk, som den kan være sjov og festlig. Vi har lavet en liste over, hvordan dine forsikringer dækker dig, hvis du får stjålet ejendele fra dit telt, eller du mister din telefon. Forsikringer på festivalen

Du får stjålet din pung

Din pung var i din taske for et øjeblik siden, og nu er den væk. Stjæler nogen din pung eller andre ejendele ud af din taske eller lomme, skal du hurtigst muligt anmelde tyveriet til politiet. Herefter skal du anmelde tyveriet til os. Det er din indboforsikring, som dækker stjålne ejendele, og du skal kunne godtgøre for, at den eller de pågældende ejendele rent faktisk er blevet stjålet.

 

Du får stjålet ejendele fra dit telt

Det sker, at tyve indtager festivalen og går på jagt efter værdigenstande i efterladte telte. Bliver du udsat for tyveri i dit telt, skal du hurtigst muligt anmelde tyveriet til politiet. Herefter skal du anmelde tyveriet til os. Det er vigtigt, at du sørger for at have en lås på dit telt, så potentielle tyve ikke bare kan lyne teltet op og gå ind. Teltlåsen gør det nemmere for dig at bevise, at der har været tale om et tyveri, da låsen så enten vil være brudt op, eller teltdugen vil være ødelagt. Vi opfordrer dig desuden til aldrig at lade penge, smykker og andre værdigenstande ligge i teltet.

 

Dit telt går i stykker

Du – eller en anden – vælter over en teltpløk eller falder ind i teltdugen, så teltet går i stykker. Dit telt er i denne situation dækket, hvis du har en Pludselig Skade-forsikring, som er en tilvalgsforsikring til indboforsikringen.

 

Dine solbriller bliver knust

Kommer du til at tabe dine solbriller og træde på dem, eller har du lagt dem fra dig og kommer til at sætte dig på dem, så glasset knuses, er du dækket, hvis du har en Pludselig Skade-forsikring. Mister du dine solbriller, er de ikke dækket, medmindre du kan godtgøre, at der har været tale om et tyveri.

 

Du mister din telefon

Du har danset og spillet øl-bowling og skrålet med på musikken, til din stemme er hæs – og pludselig er din telefon væk. Mister du din telefon eller andre ejendele, er det op til dig at godtgøre, at den pågældende ejendel er blevet stjålet. Bortkomne ejendele, inklusiv din mobiltelefon, er ikke dækket af nogen forsikringer. Pas derfor godt på dine ting, når du gebærder dig på festivalen, og undlad så vidt muligt at medbringe ejendele, du er særligt glad for.

Tilbage