10. juni 2021

Flemmings forsikringsråd til dig med campingvogn

Som nyslået campingvognsejer og Økonomichef hos Aros Forsikring deler Flemming Ravnsbæk gerne ud af sine gode råd, når det handler om at forsikre sin campingvogn optimalt. For hvad bør du egentlig være særligt opmærksom på, når du tegner forsikringer? Sådan bør du forsikre din campingvogn

Det er ikke lovpligtigt at tegne en Campingvognsforsikring, men det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at lade være. Derudover bør du også undersøge, hvordan og hvad din autohjælp dækker, så du er sikker på, at du kan få hjælp, hvis din bil går i stykker, mens du kører med campingvognen.

Hvad dækker din autohjælp?

”Det er helt sikkert en god idé, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan din campingvogn er forsikret, hvis du pludselig står og har brug for autohjælp,” siger Flemming og uddyber: ”Det er nemlig ikke ligegyldigt, om din forsikring knytter sig til selve campingvognen eller anhængertrækket på bilen, for det kan have stor betydning for den hjælp, du har krav på.”

Flemming har selv valgt at forsikre sin campingvogn særskilt, og det er der en særlig grund til: ”Når du har autohjælp på selve campingvognen, dækker den også, hvis du låner din campingvogn ud. Har du valgt kun at forsikre anhængertrækket på bilen, har campingvognen kun autohjælp-dækning, hvis den er efterspændt den pågældende bil. Så tænk dig grundigt om, når du vælger en forsikringsløsning – det er surt at stå i rabatten og kun kunne få bugseret bilen på værksted. 

Du kan læse mere om Aros Autohjælp PLUS her >>

 

Hvorfor bør du Kaskoforsikre din campingvogn?

Ud over at tegne en autohjælp-forsikring opfordrer Flemming Ravnsbæk dig også til at Kaskoforsikre din campingvogn – og at du sikrer dig, at forsikringen er trådt i kraft, inden du kører hjem med campingvognen første gang:

”Et uheld kan lige så nemt ske første gang, du kører med campingvognen, som anden og tredje gang. Hvis du vil føle dig helt sikker, så få styr på forsikringerne inden,” råder han.

Med Kaskoforsikringen er du godt dækket ind, hvis der ved et uheld opstår skader på din campingvogn i forbindelse med transport, storm, hærværk, brand eller tyveri.

 

Hvordan er du dækket, hvis der sker skader på udstyret?

Hos Aros Forsikring er det særligt fordelagtigt, at Campingvognsforsikringen er altomfavnende og dermed også dækker skader på eksempelvis udstyr og fortelt, som er en pebret investering, de fleste campingvognsejere har foretaget sig:

”Et fortelt er typisk en af de større udgifter, der følger med, når man køber en campingvogn – i hvert fald hvis man vil kunne sidde udenfor i tørvejr på en regnvejrsdag. Det er derfor også rart at vide, at forteltet af dækket gennem forsikringen, skulle der opstå skader,” vurderer Flemming.

Med Aros Forsikrings alt-i-en Campingvognsforsikring er du desuden også dækket, hvis der sker skader på mover, markiser, antenner og elektronisk udstyr, ligesom forsikringen også tilbyder en sumløs dækning på indbo såsom grill, havemøbler og cykler.


Du kan læse mere om vores alt-i-en Campingvognsforsikring her >>


Du kan læse Flemmings fem fede campingvognsfif her >>


Læs også om Flemmings personlige campingvognseventyr >>

Tilbage