02. juni 2023

Hvad gør jeg, hvis min taske bliver stjålet i nattelivet?

De fleste forbinder nattelivet med højt humør og god stemning, men indimellem kan en tur i byen godt blive lidt for spændende. I denne artikel får du overblik over, hvordan du er dækket, hvis du får stjålet din taske, eller den bliver væk i garderoben. Taske stjålet forsikring

Du får stjålet din taske

Får du stjålet din taske, pung eller andre ejendele under en bytur, er det vigtigt, at du hurtigst muligt melder tyveriet til politiet. Herefter kan du anmelde tyveriet til os. Det er din indboforsikring, som dækker stjålne ejendele.

 

Du beder nogen om at holde din taske

Du har bedt din veninde om at holde din taske, og pludselig er den væk. Er tasken blevet stjålet, skal du hurtigst muligt anmelde tyveriet til politiet. Herefter kan du anmelde tyveriet til os. Det er vigtigt, at du kan godtgøre for, at tasken er blevet stjålet, hvis din indboforsikring skal dække dig. Efterlad aldrig dine ejendele sammen med personer, du ikke kender godt.

 

Din taske bliver væk i garderoben

Du har afleveret din taske i diskotekets garderobe, men da du skal hente den, kan personalet ikke finde den. Fordi du har efterladt din taske under ansvarligt opsyn, dækker din indboforsikring selvfølgelig tabet, og du kan derfor anmelde de bortkomne ejendele til os.

 

Du efterlader din taske uden opsyn

Du har efterladt din taske uden opsyn, og da du kommer tilbage, er den væk. Forsikringen dækker ikke ejendele, der er bortkommet, mens de var uden opsyn, men er du af den opfattelse, at tasken er stjålet, skal du selvfølgelig stadig anmelde tyveriet til politiet. Vi anbefaler, at du altid sørger for at være i nærheden af din taske, når du er i byen – med mindre du kan efterlade den sikkert i en garderobe.

 

Du har glemt din taske på diskoteket

Du har selv ansvaret for at huske de ejendele, du medbringer, når du tager i byen, og din taske er derfor ikke dækket af din indboforsikring, hvis du glemmer den. Vi opfordrer dig til altid at tjekke en ekstra gang, at du har husket alle dine ting, når du går fra sted til sted, eller når du tager hjem.

Tilbage