Vores overskud går tilbage til dig

Vi er et kundeejet forsikringsselskab og har ingen aktionærer. Det betyder, at vores overskud går tilbage til dig i form af bedre forsikringer og service.
Stærke kunderelationer og kundeejet forsikringsselskab

Vi ønsker ikke at profitere af overskud – men derimod at sikre vores kunder de absolut bedste forsikringer 


Som kundeejet forsikringsselskab er vi i en helt unik situation, fordi vores overskud går tilbage til vores kunder. Vi forener individuelle kunder i ét forsikringsfællesskab med to stærke værdier  nærvær og hæderlighed.

Service og forsikringer går hånd i hånd:

Mange er ikke opmærksomme på, at deres forsikringsbehov ændrer sig i takt med, at livet udvikler sig. Vi ved af erfaring, at mange familier enten er overforsikret eller underforsikret. Det er enten dyrt, eller kan have alvorlige konsekvenser, hvis skaden sker.

Vi vil derfor kontakte dig i de faser i livet, hvor der sker forandringer for at tilpasse dine forsikringer, samt vi vil give dig den bedst mulige kundeoplevelse og tryghed. Derudover står vi altid til din rådighed:

  • Vi tager telefonen når du ringer. Vi har ingen telefonkø
  • Du tilknyttes en fast kontaktperson 
  • Du får effektiv og hurtig skadebehandling

Forbedrede dækninger til fordel for dig

Vi tilbyder nogle af markedets bedste dækninger, og sørger løbende for at forbedre dem til fordel for dig.

Her er et par eksempler på vores forbedrede dækninger:

Synes du, at forsikringer er komplicerede og svære at forstå?


Hos Aros Forsikring ønsker vi at give dig tryg rådgivning, som sikrer dig de bedste forsikringer og vilkår ud fra dine behov.

Spørgsmålene er mange, og livet kan hurtigt ændre sig. Med én fast kontaktperson sikrer vi, at dine behov afdækkes optimalt for netop din og familiens situation.

Har du brug for rådgivning og et forsikringstjek? Kontakt kundeservice på 7010 4222 eller udfyld formularen herunder – så kontakter vi dig.

Hvilke forsikringer er du interesseret i?