Sådan anmelder du en skade

”Man ved ikke, om man har et godt forsikringsselskab, før man en dag skal bruge dem”. Sådan lyder det ofte fra folk, og måske du har tænkt noget lignende. Derfor er vi stolte af, at vores kunders tilfredshed rent faktisk stiger, når de har været i kontakt med os i forbindelse med en skade.
Vi yder skadebehandling i topklasse
Få hjælp af vores dygtige skadebehandlere

Det skal være let at få hjælp hos os – også når du skal anmelde en skade. På Mit Aros kan du anmelde skader online døgnet rundt. Er du i tvivl om, hvordan du anmelder en skade online, eller har du spørgsmål til skaden og skadebehandlingen, er du altid velkommen til at ringe direkte til vores skadeafdeling. Vores dygtige skadebehandlere yder effektiv og personlig skadebehandling. Hver gang. Du kan også læse mere om hvordan du skal anmelde de forskellige typer af skader længere nede på siden. Kontakt vores skadeafdeling


Tlf. 8734 5099
Du kan ringe alle hverdage kl. 08.00-16.00

OBS. Ved personskader på ulykkesforsikringen skal skaden anmeldes skriftligt på Mit Aros. 

Gå til Mit Aros

 


 

 


 

Har du akut brug for hjælp?Identitetstyveri
Vores Indboforsikring indeholder ID-sikring, som hjælper dig med at forebygge og begrænse skaden, hvis du får stjålet din identitet. Har du brug for akut hjælp, eller er du i tvivl om, hvorvidt din identitet bliver misbrugt, kan du ringe til vores døgnvagt på tlf. 8734 5022.Vejhjælp til din bil eller motorcykel
Med en Aros Autohjælp PLUS-forsikring er du sikret vejhjælp til din bil eller motorcykel. Har du brug for assistance, er det vores samarbejdspartner SOS Dansk Autohjælp, der hjælper dig – både i Danmark og i resten af Europa. Du kan kontakte deres døgnvagt på tlf. 7010 8090.

 

 

Bygningsskade på dit hus eller sommerhus
Har du Husforsikring og/eller Sommerhusforsikring hos os, og sker der en akut bygningsskade i forbindelse med fx storm, indbrud eller skybrud, skal du som udgangspunkt ringe til vores Skadeafdeling på tlf. 8734 5099. Sker den akutte bygningsskade uden for Skadeafdelingens åbningstid, som er alle hverdage kl. 08.00-16.00, kan du kontakte Dansk Industri og Skadeservices døgnvagt på tlf. 7011 1214. Ved ikke-akutte bygningsskader bedes du indberette skaden telefonisk i Skadeafdelingens åbningstid eller online på Mit Aros.

 

 

Hjælp under din ferie i udlandet
Har du tilvalgt en Årsrejseforsikring til din Indboforsikring, og har du brug for assistance på din ferie, er det vores samarbejdspartner SOS International, som hjælper dig. Du kan kontakte deres døgnvagt på tlf. 3848 9460.

  


 

FAQ
Hvad gør du, hvis du får en skade på din bil?
Læs mere
Hvad gør du, hvis du får en personskade?
Læs mere
Hvad gør du, hvis der sker skader på dine ejendele?
Læs mere
Hvad gør du, hvis du får en bygningsskade?
Læs mere
Hvad gør du, hvis du får en tandskade?
Læs mere
Hvad gør du, hvis din hund bliver syg?
Læs mere

 


 

Masser af servicefordele til dig
Vi er kundeejede, og det betyder, at overskuddet går tilbage til dig i form af bedre dækninger og service.
Læs mere
Vi har rødder i Aarhus
Vi er byens forsikringsselskab og har været i Aarhus i mere end 100 år.
Læs mere
Vores åbningstider
Vores kundeservice har åbent mandag til torsdag kl. 08.00-20.00 og fredag kl. 08.00-16.00.
Læs mere
Forebyg skader
Vi har samlet en række artikler med tips og gode råd, så det er nemmere for dig at forebygge skader.
Læs mere