Tandforsikring "20-40-60"

Det er vigtigt at passe godt på sine tænder gennem hele livet, men det kan være en dyr fornøjelse. Med en tandforsikring slipper du for at bekymre dig om store uforudsete tandlægeregninger, og det gør det både nemmere og bekymringsfrit for dig at sætte dig i tandlægestolen. Vi tilbyder dig en unik tandforsikring i samarbejde med Dansk Tandforsikring.
tandforsikring-aros-forsikring
Hvad indeholder din tandforsikring?

Vores tandforsikring dækker dig ved stort set alle typer behandlinger hos tandlægen.

Dækker fra dag 1

Tandforsikringen ”20-40-60” hjælper dig med at betale din tandlægeregning fra dag 1. Vi kigger som udgangspunkt ikke på din historik, men betaler bare et tilskud til din tandlægeregning alt efter anciennitet.

Solid tandforsikring

Vores tandforsikring dækker stort set alle behandlinger hos tandlægen. Du kan se, hvordan du er dækket i nedenstående skema.

Refusion af udgifter

Vi refunderer udgifterne til dine årlige tandrensninger og tandeftersyn med 100 % (Dansk Tandforsikring-priser) op til 1.250 kr. om året.

20-40-60

Udover tandrensninger og tandeftersyn dækker tandforsikringen som følger:

 1. år med tilskud op til 20 % af tandlægeregningen.
 2. år med tilskud op til 40 % af tandlægeregningen.
 3. år eller mere med tilskud op til 60 % af tandlægeregningen.

Sygeforsikring ”danmark”

Er du medlem af sygeforsikring ”danmark”, vil du også kunne modtage tilskud herfra. Du kan læse mere om dine tilskud her.
 

Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf. 7010 4222, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

 


 

Dækningsgrader for Tandforsikring 20-40-60

 


 

Sådan bruger du din tandforsikring

 • Du går til egen tandlæge og får lavet det, der nu engang skal laves.
 • På Dansk Tandforsikrings hjemmeside logger du ind under Mit DFT med MitID eller med dit CPR-nummer og kode. Under fanen ”Upload regning” vedhæfter du din regning. Alternativt indberettes regningen til Dansk Tandforsikring via DentalSuite-systemet, hvis din tandlæge benytter dette system. Du kan læse mere om, hvordan du gør, her.
 • Dansk Tandforsikring refunderer pengene for tandlægeregningen direkte til din NemKonto.
 • Pengene udbetales den næstkommende mandag.

Er du mellem 18 og 29 år?

Når du tegner en ulykkesforsikring hos os, får du automatisk en ungdomstandforsikring med i købet, hvis du er mellem 18 og 29 år.

Læs mere

Vidste du, at…

 • Cirka 2 millioner danskere går for sjældent til tandlæge?
 • Op mod 9 ud af 10 har tandkødsbetændelse, og 40-50 % har parodontose?
 • Kun 12-14 % bliver behandlet for parodontose hvert år?
 • Næsten 80% af de 25-årige har eller har haft huller i tænderne?
 • Det er 93 % af de 40-årige, som har eller har haft huller i tænderne?
   

Kilder: dr.dk, sundhed.dk og ivident TANDLÆGE

 


 

 


 

Vilkår

Siden her indeholder en kort oversigt over Aros Forsikrings nyeste betingelser for forsikringen. Oversigten kan derfor have forsimplede elementer og indeholder ikke en fuldstændig beskrivelse af gældende vilkår, betingelser og undtagelser. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker og ikke dækker, kan du se de fuldstændige betingelser herunder. Vælger du at oprette forsikringen, er det vores nyeste betingelser, din police og vores til enhver tid gældende vedtægter, der udgør aftalen mellem os.

Læs forsikringsbetingelserne herunder:

Betingelser for tandforsikring
Faktaark

Forsikringsbetingelser

Har du allerede forsikringen? – Se dine betingelser på Mit Aros. Vær opmærksom på, at du kan have andre betingelser som kunde hos Aros Forsikring – log ind på Mit Aros og se de betingelser, der gælder for lige netop dig.

Har du spørgsmål, sidder vi klar ved telefonen

7010 4222  

 

 


 

Pas på dine tænder med vores solide tandforsikring

For mange danskere kan det virke fuldstændig uoverskueligt at gå til tandlæge – enten fordi de frygter regningen, eller fordi de føler sig utrygge i tandlægestolen. Vores tand forsikring sikrer dig en økonomisk håndsrækning, som hjælper dig med at betale for tandlægeregningen.

Hvad kan du selv gøre?

Det er altid fornuftigt at have en god tandforsikring, men det er rarest, hvis du slet ikke skal bruge den. Derfor er det en rigtig god idé at huske de regelmæssige eftersyn hos tandlægen – og vi refunderer 100 % af regningen, så længe den er under 1.250 kr. årligt.

Har du tandlægeskræk?

Cirka 30 % af befolkningen bliver nervøse, når de skal til tandlægen, mens omkring 10 % bliver decideret skrækslagne. Det betyder, at rigtig mange danskere udsætter eller undgår tandlægebesøgene. Heldigvis er tandlægeskræk noget, som de allerfleste tandlæger fokuserer på og tager hånd om i dag. Er du bange for at gå til tandlæge, kan første skridt derfor være at kontakte tandlægen telefonisk og få en snak om, hvad du frygter, og hvordan eftersynet eller den eventuelle behandling kommer til at foregå.
 

Er du mellem 18 og 29 år?

Mange unge voksne undlader at gå til tandlægen, fordi de frygter regningen. Derfor har vi lavet en særlig ulykkesforsikring til netop den målgruppe. Forsikringen indeholder en ungdomstandforsikring, der ikke bare dækker tandskader i forbindelse med ulykke, men også ved behandlingsbehov i langt de fleste tilfælde. Du kan læse mere om vores ulykkesforsikring til de 18-29-årige her.

 


 

Andre forsikringer til dig

Bilforsikring
Bilforsikring Lån trygt din bil ud til dine børn, børne- og svigerbørn
– uden ekstra selvrisiko.
Læs mere
Husforsikring
Husforsikring Sikrer dig mod skader forårsaget af brand, storm, vand og frost.
Læs mere
Ulykkesforsikring
Ulykkesforsikring Vi dækker varigt mén fra 5 % i forbindelse med personulykker.
Læs mere
Indboforsikring
Indboforsikring Sumløs og inklusiv, ID-Sikring, Web CLEAN-UP, tricktyveri og psykologisk krisehjælp.
Læs mere