kurt-rasmussen-coo-aros-forsikring

Kurt Højhus Rasmussen - COO, advokat (L), klageansvarlig

Email: kra@aros-forsikring.dk
Direkte tlf.: 8734 5022 / 4182 6010
Jeg er startet som skadeschef i Aros Forsikring i 2014. Jeg har siden 2016 desuden haft ansvaret for vores back office (policeafdeling).

Jeg er uddannet jurist fra Aarhus Universitet, og jeg har efterfølgende arbejdet som advokat på et større advokatkontor i Aarhus i næsten 10 år.

Jeg brænder for mit arbejde, og jeg nyder at arbejde på en arbejdsplads med så mange glade, dygtige og dedikerede medarbejdere, hvor vi sætter hæderlighed og nærvær i fokus – det både internt og i forhold til vores kunder.

Mit hovedfokus i afdelingerne er at skabe en høj faglighed blandt medarbejderne, hvor vi har det mål, at vi sætter kunden i centrum for vores behandling, og hvor vi forsøger at hjælpe kunden på bedst mulige vis – før, under og efter en skade.

Jeg er desuden medlem af Ankenævnet for Patienterstatning og Ankenævnet for Forsikring, hvor jeg begge steder er udpeget af Forsikring & Pension.

Fritiden står på tid med min dejlige familie, hvor jeg også forsøger at finde tid til motionsløb og rejser til sydlige himmelstrøg.