Luna – Aros Forsikrings Maskot

Hos Aros Forsikring har vi fået et nyt familiemedlem. Luna er vores trofaste maskot, som vil fortælle dig om dine muligheder som hundeejer og forsikringstager hos Aros Forsikring. Vi ønsker at give familien Danmark de bedste vilkår for et godt hundeliv.

Hos Aros Forsikring værner vi om familielivet og familiens bedste ven. Vores lille maskot Luna vil fremover være synlig her på hjemmesiden og på vores social medie-kanaler. 

Lunas liv

Luna er en aktiv lille Golden Retriever. Luna blev født oktober sammen med 3 søskende. Luna er en sød men lille bandit, der formår at charme sig ind hos alle.

Her på Aros Forsikrings hjemmeside kan du følge Lunas liv og se, hvordan du kan skabe de absolut bedste rammer for et trygt og rart hundeliv med tilpassede forsikringer til din hunds behov.

luna-familie-aros-forsikring

luna-maskot-aros-forsikring

 


 

Følg med i Lunas liv 

Bliv klogere på, hvordan du kan hjælpe din hund til et sundt og eventyrrigt hundeliv. Hos Aros Forsikring ønsker vi, at din hund får de absolut bedste betingelser for en god start på livet.

Derfor har vi samlet en række gode råd til dig, så du kan sikre din hund en dejlig og tryg jul. Du vil løbende få gode råd og viden, som støtter dig i at skabe et godt hundeliv.

Lunas liv

 


 

luna-hundesygeforsikring-aros-forsikring

Den bedste forsikring til din hund


Hos Aros Forsikring ønsker vi at skabe de bedste forudsætninger for et sundt og trygt hundeliv. Vi har skræddersyet en Hundeforsikring og giver dig mulighed for at tilvælge forsikringer, som gør din Hundeforsikring unik.

Læs mere her

pas-paa-poterne-aros-forsikring

Vidste du, at salt er farligt for din hunds poter?


Når Kong Vinter for alvor bider sig fast, strøer vi salt på veje og fortove. Men har du overvejet konsekvenserne for din hund, når den træder på salten, når I er på den daglige aftentur? Hvis din hund har en rift i sin pote, vil salten give store smerter og være ganske ubehagelig for din hund.

Husk derfor at vaske poterne efter en gåtur.