Vi støtter den grønne omstilling - det burde være en selvfølge

Aros Forsikring arbejder med FNs 7. verdensmål, der omhandler omstillingen til bæredygtig energi. Vi støtter den grønne omstilling af det danske samfund ved bl.a. at tilbyde attraktive forsikringer af bæredygtige produkter som elbiler, varmepumper, jordvarmeanlæg, solceller m.m.

Klimaregnskab 2022 

Aros Forsikring har siden 2020 årligt udarbejdet et klimaregnskab, der redegør for de konkrete forandringer, vi har foretaget i vores egen drift til reduktion af CO2e forbruget i tråd med branchens (Forsikring & Pension) klimapolitiske udspil. Aros Forsikrings klimaregnskab er udarbejdet med afsæt i GHG-protokollen.

Se den seneste udgave af vores klimaregnskab her

 

 


 

Danmarks første Elbilforsikring

Hos Aros Forsikring vil vi gerne bidrage til den grønne omstilling. Elbilerne kan bidrage dertil og vi vil give elbilejerne trygheden i deres bæredygtige valg ved at lancere Danmarks første Elbilforsikring, der er tilpasset elbilejernes specielle behov.

Mange elbilejere bekymrer sig nemlig om tyveri af ladekablet, skader på ladeboksen og batteriet, og om de pludselig løber tør for strøm på landevejen.

Med vores Elbilforsikring og de unikke tilvalgsforsikringer kan disse bekymringer nu fejes af vejen, så vi alle kan køre en grønnere fremtid i møde!

Læs om vores Elbilforsikringen her

 


 

 

Vi forsikrer også dine vedvarende energikilder

Når vi tænder for lyset eller skruer op for varmen, bruger flere og flere af os vedvarende energi til formålet. Solceller kan forsyne os med el, mens jordvarme, solfangere og varmepumper kan give os varme huse og varmt vand. Med Aros Husforsikringen og udvalgte tilvalgsforsikringer er dine vedvarende energikilder dækket ved skader. 

 


 

Vil du gøre en forskel?

Køb en elbilforsikring hos Aros Forsikring og sammen planter vi et træ

Når du køber en elbilforsikring hos os, støtter vi Growing Trees Network Foundation med 18 kr. Sammen planter vi dermed et træ i de danske folkeskove.

Læs mere her


 

 Læs om vores CSR indsatser her