Vi støtter den grønne omstilling - det burde være en selvfølge

Aros Forsikring arbejder med FNs 7. verdensmål, der omhandler omstillingen til bæredygtig energi. Vi støtter den grønne omstilling af det danske samfund ved bl.a. at tilbyde attraktive forsikringer af bæredygtige produkter som elbiler, varmepumper, jordvarmeanlæg, solceller m.m.

Klimaregnskab 

Bæredygtighed indgår i dagligdagen som en væsentlig del af Aros Forsikring i alt fra produktudvikling til arbejdsprocesser mv. Det er også begrundelsen for, at selskabet fra og med 2020 har besluttet at udarbejde et klimaregnskab. Det gør det muligt for selskabet at arbejde med konkrete mål for reduktion af CO2e forbruget i tråd med branchens (Forsikring & Pension) klimapolitiske udspil. Aros Forsikrings klimaregnskab er udarbejdet med afsæt i GHG-protokollen.

Se vores klimaregnskab her

 


 

Danmarks første Elbilforsikring

Hos Aros Forsikring vil vi gerne bidrage til den grønne omstilling. Elbilerne kan bidrage dertil og vi vil give elbilejerne trygheden i deres bæredygtige valg ved at lancere Danmarks første Elbilforsikring, der er tilpasset elbilejernes specielle behov.

Mange elbilejere bekymrer sig nemlig om tyveri af ladekablet, skader på ladeboksen og batteriet, og om de pludselig løber tør for strøm på landevejen.

Med vores Elbilforsikring og de unikke tilvalgsforsikringer kan disse bekymringer nu fejes af vejen, så vi alle kan køre en grønnere fremtid i møde!

Læs om vores Elbilforsikringen her

 


 

 

Vi forsikrer også dine vedvarende energikilder

Når vi tænder for lyset eller skruer op for varmen, bruger flere og flere af os vedvarende energi til formålet. Solceller kan forsyne os med el, mens jordvarme, solfangere og varmepumper kan give os varme huse og varmt vand. Med Aros Husforsikringen og udvalgte tilvalgsforsikringer er dine vedvarende energikilder dækket ved skader. 

 


 

Vil du gøre en forskel?

Tilmeld Aros Forsikring til din E-Boks og sammen planter vi et træ

At tage et samfundsansvar er ikke nyt for os. Derfor var vi også et af de første selskaber til at indføre elektronisk dokumenthåndtering til gavn for miljøet for år tilbage. Men vi stopper ikke her. Tilmelder du Aros Forsikring til din e-Boks. så planter vi et træ i samarbejde med Growing Trees Network Foundation.

Læs mere her


 

 Læs om vores CSR indsatser her