Aros Forsikring Karavanen 2021: Lørdag den 29 maj.

I samarbejde med Historisk Motor Sport Danmark, Hammel GF og Distinguished Gentlemans Ride præsenterer Aros Forsikring:

Lørdag den 29. maj 2021 afholdes Aros Forsikring Karavanen

Lørdag den 29. maj 2021 afholdes Aros Forsikring Karavanen, og vi håber selvfølgelig, at du har lyst til at deltage med din veteranbil.

Karavanen er et udendørsarrangement, og vi vil naturligvis følge alle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne, ligesom vi inden arrangementet vil søge råd og vejledning hos Østjyllands Politi.

Det vil være muligt for op mod 200 veteranbiler at deltage, og vi anslår, at der vil være cirka 400 mennesker samlet. Med så mange deltagere er den festlige stemning sat fra morgenstunden, hvor Karavanen skydes i gang i Hammels gågade, inden vi retter kurs mod Hem Odde og Mossø, hvor alle deltagere får en frokostsandwich. Dagen afsluttes på Savværket i Højbjerg, hvor vi griller en god pølse med dertilhørende drikkevarer.

Når du tilmelder din veteranbil i Aros Forsikring Karavanen, opkræves du et tilmeldingsgebyr på 100 kr. Pengene doneres til Distinguished Gentlemans Ride i kampen mod prostatakræft og bruges til at hjælpe mænd med psykiske og mentale udfordringer. Samlet set vil der blive doneret 20.000 kr. til dette formål i forbindelse med Karavanen.

 

Sådan ser programmet for Karavanen ud

Med forbehold for ændringer ser programmet for dagen den 29. maj 2021 således ud:


Tiderne er cirka-tider.

Kl. 08.00-09.00: Indtjekning og morgenmad (rundstykke og kaffe) i Hammels hyggelige gågade.

Kl. 11.00: Vi sender de første biler afsted. Foran venter 100-120 km.

Kl. 13.00: Pause på Hem Odde, hvor der serveres sandwich og vand.

Kl. 15.00: Vi ankommer til Savværket i Højbjerg. Grillen er tændt, og der serveres lidt til ganen. Der vil være et spændende foredrag.

Kl. 17.00: Tak for en god dag i rigtig godt selskab. Vi har hygget os – og samtidig støttet en god og vigtig sag.

 

Tilmelding sker til: 

Tilmelding er til Aros Forsikring Karavanen 2021 er slut. På grund af forsamlingsforbuddet kan vi desværre ikke tilmelde flere deltagere.