Aros Forsikring Karavane September 2022

I samarbejde med HMS gennemførte vi årets første karavane med stor succes den 22. maj, og derfor glæder vi os selvfølgelig til at afholde endnu en. Den kommende karavane finder sted søndag den 18. september 2022. Du kan læse mere om arrangementet og se programmet for dagen herunder.

Tag med til Fregatten Jylland

Den kommende karavane er en eksklusiv begivenhed, der blandt andet tager dig med på en skræddersyet oplevelse på Fregatten Jylland. Udover en smuk karavane gennem det østjyske landskab får du og de øvrige deltagere nemlig en guidet rundvisning på Fregatten Jylland, hvor I tages med tilbage til sømandslivet i 1800-tallet. Som en del af rundvisningen får du udleveret en Fregat-bog som et særligt minde fra dagen, og så har vi sørget for fuld forplejning gennem hele arrangementet.

Sådan tilmelder du dig karavanen

Aros Forsikring Karavane har plads til 50 veteranbiler, og det er først til mølle. Du bedes tilmelde dig og din eventuelle passager digitalt. Tilmeldingsgebyret er på 200 kr. pr. bil, og pengene går ubeskåret til Strandbakkehuset, som er et børne- og ungehospice i Rønde. 

Tilmelding foregår her: https://forms.office.com/r/dMzEMADxbw

Vær opmærksom på, at du først er tilmeldt, når du har modtaget betalingsoplysninger fra os og har indbetalt tilmeldingsgebyret på 200 kr.


Dagens program kan ses nedenfor:

09.00-10.00:

Alle bilerne ankommer til Fregatten Jylland og parkerer mellem skibet og bygningen, inden Fregatten åbner for besøgende. Ved ankomsten får deltagerne udleveret en rutebog, som viser vej på den cirka 100 km lange rute gennem de naturskønne områder ved Ebeltoft.

 09.00-10.00:

Alle deltagerne får en lækker morgenmad bestående af rundstykker med pålæg og ost samt en morgenkage. Hertil serveres kaffe, te eller juice. Der udleveres desuden en sandwich, frugt og Fregat-vand, som kan medbringes på ruten og spises ved frokoststoppet.

 10.00-12.00:

Der er arrangeret en guidet rundvisning på Fregatten, som alle tilmeldte kan deltage i. Rundvisningen er udelukkende for deltagere af karavanen, og den giver alle en unik mulighed for at opleve Fregattens historie på nærmeste hold.

 12.00:

Ved middagstid affyres kanonen ved Fregatten Jylland og markerer startskuddet for Karavanen. Herfra kører alle deltagere afsted på den planlagte rute i deres veteranbiler.

 13.00-14.00:

Der er indlagt et frokoststop på ruten, hvor deltagerne har mulighed for at spise den sandwich, de tidligere på dagen har fået udleveret, ligesom der også bliver rig lejlighed til at snakke med de andre deltagere og beundre hinandens veteranbiler.

 15.30-16.00:

Deltagerne vender tilbage til Fregatten Jylland, og pladsen vil herefter blive lukket for almindelige gæster, så alle deltagere kan nyde den sidste del af arrangementet i hinandens selskab.

 16.00:

Karavanen sluttes af med fællesspisning på Fregatten, hvor der serveres skipperlabskovs med tilbehør til alle deltagerne. Aftensmaden serveres fra en stor gryde i skåle på bordene, og der vil være øl og sodavand til.

 

Vi glæder os til at se jer!