Årsrejseforsikring

Årsrejseforsikringen er en tilvalgsdækning til din Indboforsikring. Den dækker i Europa op til 60 dage, men kan udvides til at gælde i hele Verden og op til 90 dage. Herudover kan du vælge en række tilvalgsdækninger, hvis du ønsker at udvide din Årsrejseforsikring.
årsrejseforsikring-aros-forsikring

Årsrejseforsikring i Europa  inklusiv hjemrejse

Skal du uden for Europa se under tilvalg.


Forsikringen dækker

 • Hele din husstand inkl. delebørn samt udeboende børn under 21 år under ferierejser i Europa (EU/EØS-landene).
 • Forskellen mellem det gule sundhedskort og EU-sygesikringskortet (det blå kort) samt hjemrejse.

Tips til en sikker storbyrejse

Her kan du finde gode råd til at undgå ubehagelige oplevelser på din storbyrejse, udarbejdet i samarbejde med SOS International. Klik her >

Print selv

Skal du rejse til udlandet, anbefaler vi at du printer dit ”Ferierejsekort”, så du altid har det ved hånden, hvis du får brug for hjælp under rejsen ved f.eks. akut sygdom eller tilskadekomst. Print her >

Vi samarbejder med SOS-International som har døgnbemanding året rundt, hvis uheldet skulle være ude. SOS-International kontaktes på telefon

3848 9460.


 

Tilvalg – til din Årsrejseforsikring

 

Årsrejseforsikring i Hele Verden

 • Rejser du uden for EU/EØS-landene til f.eks. Tyrkiet, skal din Årsrejseforsikring udvides, så den gælder i Hele Verden.
   

Årsrejseforsikring op til 90 dage

 • Ved en længere rejse på over 60 dages varighed, har du mulighed for at udvide Årsrejseforsikringen med rejser af op til 90 dages varighed.

Erstatningsrejse ved skiferie

 • Har du bestilt en skiferie på minimum 5 dage, og skulle uheldet være ude i den første halvdel af skiferien, har du mulighed for en erstatningsrejse, hvis du har tegnet en tilvalgsdækning med Erstatningsrejse ved skiferie til din Årsrejseforsikring.

Erstatning af udgifter til leje af forsinket sportsudstyr

 • Er du ankommet til dit feriemål, men uden din bagage med sportsudstyret, fordi flyselskabet har lavet en fejl? Med denne tilvalgsdækning få du erstattet udgifterne til leje af forsinket sportsudstyr som f.eks. dykkerudstyr, geværer, ski eller golfudstyr, der er nødvendige for gennemførelse af sportsaktiviteten på feriemålet.

 

 

Afbestillingsforsikring

 • Vælger du at tilføje en Afbestillingsforsikring til din Årsrejseforsikring, er du altid dækket ind, hvis du f.eks. ved akut sygdom hos dig eller dine nærmeste er nødt til at ændre rejseplanerne.

Medicinsk forhåndsvurdering:

 • Årsrejseforsikringen dækker kun akut opstået sygdom og tilskadekomst.
 • En medicinsk forhåndsvurdering gælder kun for den pågældende rejse og giver dig svar på, om du i forhold til den kroniske eller eksisterende sygdom har fuld, delvis eller ingen dækning på rejsen. Det er lægerne hos SOS International, der vurderer, hvordan du vil være dækket på din Årsrejseforsikring.
 • Har du, eller har du haft en behandlingskrævende sygdom inden for de sidste to måneder før afrejsen, eller er du i et udredningsforløb, hvor du afventer yderligere undersøgelser/behandlinger efter hjemkomsten, anbefaler vi dig at ansøge om en medicinsk forhåndsvurdering.

  Du kan få foretaget en medicinsk forhåndsvurdering hos SOS Rejseservice via nedennævnte link:

Læs mere og udfyld skemaet på sos.dk

 

Undgå indbrud under din ferie!

Du kan med fordel benytte dig af vores tjekliste inden afrejse – og minimere din risiko for at få indbrud, mens du er afsted.


 

Vi glæder os til at tale med dig!

Udfyld-kontaktformular-aros-forsikring


 

Ring til Aros Forsikring

Kunderådgivning


 

Vilkår

Siden her indeholder en kort oversigt over Aros Forsikrings nyeste betingelser for forsikringen. Oversigten kan derfor have forsimplede elementer og indeholder ikke en fuldstændig beskrivelse af gældende vilkår, betingelser og undtagelser. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker og ikke dækker, kan du se de fuldstændige betingelser herunder. Vælger du at oprette forsikringen, er det vores nyeste betingelser, din police og vores til enhver tid gældende vedtægter, der udgør aftalen mellem os.

Betingelser for ny Indboforsikring

Forsikringsbetingelser

Har du allerede forsikringen? – Se dine betingelser på ”Min Side”. Vær opmærksom på, at du kan have andre betingelser som kunde hos Aros Forsikring – log ind på ”Min Side” og se de betingelser, der gælder for lige netop dig.

Har du spørgsmål, sidder vi klar ved telefonen:

7010 4222  

Nyhedsbrev
Kontakt mig