Helkunde - sådan får du billigere forsikringer

Som kundeejet forsikringsselskab værner vi om at skabe et stærkt forsikringsfællesskab med vores kunder. Vi kan tilbyde dig at blive Helkunde med fordele og rabatter som du ikke vil gå glip af.
bliv-helkunde-aros-forsikring

Dine unikke fordele

Vi ønsker at være familiens bedste forsikringsselskab. Vi har udviklet de bedste fordelsforsikringer specifikt til familielivet, som med udvalgte tilvalgsdækninger kan skræddersyes præcis til jeres behov og ønsker. 

For dig som kunde skaber det tryghed i hverdagen at have samlet familiens forsikringer i et kundeejet selskab, der sikrer dig grundig behovsafdækning og rådgivning, der er til at forstå. Dermed undgår du under-, over- og dobbeltforsikring! Hos Aros Forsikring får du tilmed en fast kontaktperson, så du undgår tidsspild og irritation ved at forklare tingene flere gange.

Det giver dig et overblik, når du samler dine forsikringer i et selskab. Det betyder også, at du ikke skal anmelde skaden i forskellige selskaber, hvis du får en større skade, der involverer flere forsikringer. Dette kunne f.eks. være indbrud i din bil, hvor der sker skader både på din bil og tyveri af dit indbo i bilen, eller en brand i dit hus, hvor der sker skader både på dit hus eller dit indbo.

Som Helkunde får du

  • 10% i samlerabat på alle dine forsikringer
  • I tilfælde af skade, hvor flere forsikringer hos os er involveret, opkræver vi kun én selvrisiko
  • Du får en fast kontaktperson, der løbende sikrer, at dine forsikringer er ajour
  • Som Helkunde får du alle dine forsikringer samlet i en konkurrencedygtig pakke, med forsikringer specifikt udviklet til din families behov og situation

Dig som Helkunde

Som familiens bedste forsikringsselskab, kan du som Helkunde hos Aros Forsikring få del i vores mest attraktive fordelsforsikringer, og skræddersy dine tilvalgsdækninger ud fra din families samlede behov og familieliv.

Hvordan bliver jeg Helkunde?

Du er Helkunde, hvis du har mindst tre af følgende forsikringer hos os.

Du kan til enhver tid tilvælge flere af vores forsikringer:


 

familie-helkunde-aros-forsikring

Sådan bliver du kunde

Vi ønsker at gøre det let og enkelt for dig at blive kunde. Forsikringer er komplicerede og kan være svære at forstå. I hverdagens travlhed kan det derfor virke uoverskueligt at forholde sig til forsikringernes dækninger og forsikringssproget.

Vi ønsker at være nærværende og hæderlige i måden, hvorpå du bliver kunde hos Aros Forsikring. Din  faste kontaktperson vil derfor lave en korrekt afdækning af dine behov og rådgive dig i et sprog, der er til at forstå. Med en skræddersyet forsikringspakke sikrer du din familie de absolut bedste vilkår, hvis skaden sker, og I får brug for jeres forsikring.

 

Bliv kunde - trin for trin


 

Er der forskel på forsikringer?

Hos Aros Forsikring har vi delt vores forsikringer op i fordelsforsikringer og tilvalgsdækninger. 

  • Fordelsforsikringerne er vores kerneprodukter, som favner de behov, de fleste har. Her kan f.eks. nævnes Bil-, Hus-, Indbo-, Sommerhus og Ulykkesforsikring
  • Tilvalgsdækningerne er de forsikringer, som du kan tegne på baggrund af dine interesser og behov. F.eks. er Cykel- og Årsrejseforsikring hos os tilvalgsdækninger.  Derigennem kan du undgå dobbeltforsikring!


Se vores udvalg af forsikringer 

 


 

prisfald-aros-forsikring

Det er ingen skam at blive ældre

Hos Aros Forsikring falder prisen med alderen. Som loyal kunde hos Aros Forsikring vil du opleve, at dine forsikringspriser automatisk bliver lavere med årene ved udvalgte alderstrin.

Vil du se, hvor meget du kan spare med alderen?

 

Prisfald med alderen

 


 

Vær opmærksom på...

Hvis du opsiger en eller flere af de forsikringer, der indgår som et kriterie for at blive Helkunde, så frafalder dine fordele og rabatten. Vi anbefaler derfor, at du kontakter os inden du opsiger enkeltstående forsikringer, så du undgår uforudsete prisstigninger. 

Kontakt kundeservice på 7010 4222 - vi har ingen telefonkø og sidder klar til at hjælpe dig.

 


 

Vil du spare yderligere på dine forsikringer?

vandalarm-aros-forsikringDryp, dryp... Spar penge og undgå skader!

Vi værner om at skabe de mest trygge omgivelser for dig. Vi tilbyder dig rabat på din Hus- og Sommerhusforsikring, hvis du installerer en DanTaet vandalarm. 

Læs mere om dine rabatmuligheder her

stop-tyven-aros-forsikring

Spar penge og få øget tryghed med i købet

Vi tilbyder dig rabat på din Hus- og Indboforsikring, hvis du installerer en alarm i dit hus. Du slår to fluer med ét smæk ved, at spare penge på dine forsikringer, og holde ubudne gæster ude. 

Læs mere her om dine muligheder her


 

bilforsikring-aros-forsikring
Bilforsikring Lån trygt din bil ud til dine børn, børne- og svigerbørn
– uden ekstra selvrisiko.
Læs mere bilforsikring-aros-forsikring
indboforsikring-aros-forsikring
Indboforsikring Sumløs – inklusiv ID-Sikring, Web CLEAN-UP, tricktyveri og psykologisk krisehjælp.
Læs mere indboforsikring-aros-forsikring
husforsikring-aros-forsikring
Husforsikring Sikrer dig mod rådskader, der har betydning for
træets bære- eller funktionsevne.
Læs mere husforsikring-aros-forsikring
ulykkesforsikring-aros-forsikring
Ulykkesforsikring Dækker personskade og deltagelse i farlig sport, gokartløb eller historisk/klassisk motorløb.
Læs mere ulykkesforsikring-aros-forsikring
Nyhedsbrev
Kontakt mig