samarbejdspartner-aros-forsikring

Aros Forsikring indgår samarbejde med Investeringspartner om at investere i Dansk Idræt.

Pressemeddelelse

Aros Forsikring indgår samarbejde med Investeringspartner om at investere i Dansk Idræt.

 

Aros Forsikring bliver mere aktiv i både Elite- og Amatøridræt fra 2017.

 

I den forbindelse har ledelsen besluttet at tilknytte ekstern hjælp i form af et samarbejde med Investeringspartner.

 

”Vi kan se, at andre forsikringsselskaber har succes med sponsorering i små og store sportsklubber, og den vej igennem får adgang til nye kunder”, siger salgschef Christian Sauer.

 

Aros Forsikring har i mange år været hovedsponsor for Classic Race Aarhus, og nu er tiden kommet til at udvide dette til andre koncepter, hvor vi vil støtte flere sportsklubber, og dermed bliver Aros Forsikring ydermere repræsenteret ved flere sportsbegivenheder.

 

Aros Forsikring sælger forsikringer til familier, og familien Danmark elsker sporten og deltager aktivt til sportsarrangementer. ”Netop derfor er det en naturlig vej for os at være tilstede der, hvor vores kunder er”, siger en forventningsfuld Christian Sauer.

Nye veje for at nå større mål!

Aros Forsikring er netop kommet på en flot 4. plads i en national kundetilfredshedsanalyse
– og måske det bedste uafhængige selskab. Læs mere om EPSI her.

 

”Det ser jeg som et klart bevis på, at vi gør det rette, når vi fokuserer al vores energi og dedikation til altid at være helt i front med gode forsikringer og god service til vores private kunder.

Og nu glæder vi os til at prøve nogle nye veje i vores markedsføring og møde endnu flere gode kunder”, siger salgschef Christian Sauer.

 

For at opnå de nye mål, har Aros Forsikring indgået et samarbejde med Investeringspartner.

 

Samarbejdspartner

 

”Vi er utroligt stolte over, at Aros Forsikring har valgt os til at løse opgaven”, siger en glad Benjamin Huss, som er direktør i Investeringspartner.

”Aros Forsikring er en spændende virksomhed - med nogle dedikerede mennesker og et spændende koncept. Netop derfor søger vi nogle klubber, som passer til virksomheden, og som er villige til at indgå et langsigtet samarbejde”, siger Benjamin Huss.

”Fra starten af 2017 begynder vi at lave aftaler med sportsklubber over hele Danmark. Partnerne har aftalt tavshed omkring beløbet, der investeres i sporten, men tilføjer: ”Danskerne skal nok lære Aros Forsikring at kende.”

 

Om Aros Forsikring

Aros Forsikring har som mål at være familiens bedste forsikringsselskab, der værner om den personlige kontakt, hvilket betyder, at kunderne altid har en fast kontaktperson.

Aros Forsikring er et kundeejet forsikringsselskab og har ingen aktionærer, hvilket betyder, at overskuddet går tilbage til kunderne i form af bedre forsikringer og service.

 

Har du spørgsmål – kontakt Benjamin Huus på telefon nr. 7010 4222

Nyhedsbrev
Kontakt mig