Giv dit barn den bedste start på voksenlivet med Aros Ung forsikringer

Skal dit barn snart flytte hjemmefra eller have egen bil? Vi vil gerne hjælpe med at give dit barn den bedste start på voksenlivet. Derfor har vi udviklet Aros Ung forsikringer til unge, som er mellem 18 og 29 år.
ungdom-kørekort-aros-forsikring

Sådan sikrer du dine unge mennesker

Når dit barn flytter hjemmefra, starter det et nyt kapitel i sit liv. Det er en spændende tid, hvor der sker mange forandringer, og ofte glemmer børn sine forsikringer i farten.

Derfor er det vigtigt, at I som forældre kommer på banen, når jeres barn flytter hjemmefra.

Hos Aros Forsikring har vi skræddersyet vores Aros Ung forsikringer, så dit barn har et trygt fundament, når det skal stå på egne ben. For uanset om dit barn skal studere eller i lære, og om dit barn flytter sammen med en roomie eller i et mindre bofællesskab, så har det brug for de rigtige forsikringer.

Gode forsikringer er den vigtigste indflyttergave, som du kan give dit barn.

 

 


 

Indboforsikring-til-unge-aros-forsikring

Aros Ung Indboforsikring 

Fra 110 kr. pr. måned

 

Aros Ung Indboforsikring er den ideelle forsikring til dit barn, hvis det flytter sammen med en roomie, på kollegieværelse eller i et mindre bofællesskab.

Aros Ung Indboforsikringen indeholder den vigtige Ansvarsforsikring, som mange unge mennesker ikke tænker på i hverdagen. Dermed er dit barn dækket, hvis det kommer til at gøre skade på andre eller andres ting. Den dækker desuden dit barns ejendele som f.eks. møbler, elektronik og tøj, hvis de bliver stjålet ved tyveri eller tricktyveri, eller bliver beskadiget ved brand, hærværk, skybrud eller ved et færdselsuheld.

Læs mere

BEMÆRK – så længe dit barn bor alene, er det dækket af forældrenes Aros Indboforsikring, indtil det fylder 21 år

  

Vidste ud at....

  • Hver femte unge menneske har oplevet digital mobning.
  • Hver fjerde voksen oplever mobning på arbejdspladsen.
  • Identitetstyveri er et stødt stigende problem, og siden 2009 er misbrug af f.eks. Dankort fordoblet

Vil du sikre dit voksne barn mod identitetstyveri, og få hjælp til at begrænse og forhindre online mobning og chikane?

Hos Aros Forsikring har vi valgt, at alle kunder gratis får WEB-CLEAN UP og ID-Sikring med i deres Indboforsikring. 

 


 

Sig nej til digital mobning

Online mobning og chikane er et stødt stigende problem blandt danske unge. Vi lever i en digital verden, hvor din teenager desværre kan få stjålet sin identitet eller opleve chikanerende adfærd på nettet.

Hos Aros Forsikring værner vi om vores unge mennesker. Vi mener, det er ekstremt vigtigt, at vores børn og unge lærer om digital adfærd, og som forældre er det vores ansvar at sørge for, at de kan få hjælp, hvis der opstår problemer.

Vil du vide, hvordan du sikrer, at dit barn lærer at færdes online? Læs Red Barnets SikkerChat her.

Som en del af vores Indboforsikring, får I ID-Sikring og WEB CLEAN-UP, som kan hjælpe dig og dit barn, hvis skaden er sket.

Få hjælp her

digital-mobning-aros-forsikring


 

Tilvalgsforsikringer – skræddersy Aros Ung Indboforsikringen efter ungdommens livsstil, og gør forsikringen endnu bedre

elektronikforsikring-aros-forsikring

Aros Ung Elektronikforsikring

Du kan kombinere Aros Ung Indboforsikringen med en Elektronikforsikring. Så er dit barn også dækket, hvis det f.eks. er uheldig at tabe sin iPad eller mobiltelefon, eller hvis den bærbare computer eller Playstation har en funktionsfejl.

Forsikringen dækker alle elektriske apparater og hårde hvidevarer de første 5 år af deres levetid. 

Læs mere her

Ung-årsrejseforsikring-aros-forsikring

Aros Ung Årsrejseforsikring

Hos Aros Forsikring tilbyder vi en unik Årsrejseforsikring, når dit barn har en Aros Ung Indboforsikring hos os. Med en Årsrejseforsikring kan du forsikre dit barn, når det skal ud at rejse med venner og veninder i udlandet (Danmark undtaget), eller på længere udlandsophold med studiet.

Vi tilbyder dækninger tilpasset dit barns rejsemål og med op til 6 måneders varighed.

Læs mere...


 

Ulykkesforsikring-Ung-Aros-Forsikring

Unik Aros Ung Ulykkesforsikring, som sikrer dit barn bedst muligt fra kun 56 kr. pr. måned

Få en Aros Ung Ulykkesforsikring mod ulykker og personskader, der er målrettet til de 18 til 29 årige. Dit barn kan vælge en heltidsdækning, der ud over at dække ulykker, sportsuheld og farlig sport døgnet rundt, også indeholder en unik Ungdomstandforsikring. Således er dit barn ikke kun dækket ved tandskader, men også ved langt de fleste tandlægebehandlinger. Ulykkesforsikringen fra 56 kr. pr. måned er beregnet ud fra en dækningssum på 500.000 kr. 

Læs mere her

Aros Ung Ulykkesforsikring med Ungdomstandforsikring

Vi tilbyder som det eneste forsikringsselskab i Danmark en Ungdomstandforsikring for de 18 til 29 årige som en del af deres Aros Ung Ulykkesforsikring. Vi ønsker at give unge mennesker muligheden for at passe deres tænder, selvom de er studerende. Dermed er dit barn ikke kun dækket ved tandskader forårsaget af en ulykke, men også ved andre tandlægebehandlinger i langt de fleste tilfælde – og det uanset årsagen.

Denne forsikring er så enestående, at I må love os, at I aldrig opsiger den!

Læs mere her

Ungdomstandforsikring-aros-forsikring

 


 

 

fritidsjob-ungdom-aros-forsikring

Fritids- eller studiejob  er dit barn dækket?

Mange danske unge kaster sig ud i alverdens spændende fritids- eller studiejobs, som på sigt sikrer dem et stærkere CV og viser, at de gerne vil yde. Men hvordan er dit barn egentlig forsikret? Forsikringer er sikkert ikke det første, du tænker på, når din teenager eller voksne barn får et fritids- eller studiejob, men uagtet er det enormt vigtigt at sikre, at dit barn er dækket korrekt.

Er dit barn under 18 år, så dækker Børneulykkesforsikringen dit barn under fritidsjob, eller hvis dit barn starter i lære f.eks. som tømrer.

Når dit barn fylder 18 år, anbefaler vi, at dit voksne barn har en Aros Ung Ulykkesforsikring med heltidsdækning. Hvis dit barn har fået fuldtidsarbejde og er udsat for en ulykke på sin arbejdsplads, og skaden medfører varigt mén, så vil dit voksne barn få erstatning fra både egen Ulykkesforsikring og fra arbejdsgiverens Arbejdsskadeforsikring.

 

Ring til os på 7010 4222

 


 

Vi er stolte over vores høje kundetilfredshed selv efter en skade.

Hos os får du: 

  • Personlig rådgivning.
  • Effektiv skadebehandling.
  • Mulighed for delt selvrisiko.
  • Frit valg af værksted, leverandører og håndværkere.

Se dine kundefordele her

 


 

ungdomsforsikring-aros-forsikring

God råd

Vi har skrevet en række gode råd, så I kan forebygge tyveri og skader. Klik på artiklerne herunder med gode råd.

Pas på dit indbo:

Pas på bilen:


 

 

backpacker-rejseforsikring-aros-forsikring

Skal dit voksne barn på backpacker-rejse udenfor EU?

Hos Aros Forsikring tilbyder vi en Årsrejseforsikring, som dækker alle i din husstand, men også udeboende børn og delebørn under 21 år, som bor alene. 

Hvis dit barn bor sammen med andre, skal det have sin egen Årsrejseforsikring. Vi tilbyder dækninger tilpasset dit barns rejsemål – vi har altså et tilbud til dit barn på rejser på op til et halvt års varighed, der dækker uanset hvor i verden, dit barn rejser. Læs mere her

Vil du vide, hvordan dit barn er dækket bedst, når det begiver sig ud i den store verden på Interrail, backpacking, studierejse eller en jordomrejse?

Kontakt os på 7010 4222 – vi sidder klar til at hjælpe jer. Du kan også kigge forbi vores kontorer på Park Allé i Aarhus eller i Viby J.

festival-tyveri-aros-forsikring

Tyve tager også på festival

Når sommerens varme hænger som en tung dyne hen over det danske sommerland, samles danskerne i tusindvis og hygger sig med musik og samvær. 

Festivaler findes i alle størrelser over hele Danmark. Men uanset størrelsen kan du aldrig være sikker på, at tyven bliver hjemme. Tværtimod ses en stigning i antal lomme- og tricktyverier hen over sommeren, når musik og fest samler unge som gamle.

Vil du vide, hvordan du sikrer dig mod tyveri på festival? Læs hvordan du sikrer dig mod tyvens lange fingre herunder.

Nej tak, festivaltyv!


 

Ring til os. 
Vi glæder os til 
at rådgive dig.

70104222

Få nærværende og personlg service