Dine forsikringer giver dit barn den bedste start på voksenlivet

Skal dit barn snart have kørekort eller flytte hjemmefra? Vi vil gerne hjælpe med at give dit barn den bedste start på voksenlivet. Som Helkunde tilbyder vi dig derfor nogle unikke dækninger.
ungdom-kørekort-aros-forsikring

Sådan sikrer du dine unge mennesker

Hos Aros Forsikring har vi skræddersyet vores forsikringer, så I kan sikre at jeres børn står stærkt når de flytter hjemmefra, og skal stå på egne ben. Mange unge mennesker går i gang med at læse, og det er bekosteligt at flytte hjemmefra. Aros Forsikring ønsker at skabe trygge rammer for jeres børn, og sikre at SU'en bruges fornuftigt, så vores voksne børn får forsikringer tilpasset deres behov. Der er mange fordele ved at blive forsikret gennem forældrenes forsikringer.

 

 


 

ulykkesforsikring-ungdom-aros-forsikring

Ulykkesforsikring 

Inklusiv farlig sport

Elsker dine børn adrenalinkick, og elsker de en tur på mountainbiken? Hos Aros Forsikring tilbyder vi en unik Ulykkesforsikring, med farlig sport som en del af dækningen. Vi forsikrer både dig og dine børn - også hvis dit barn skal ud og rejse, og riverrafte med sine venner.

Med vores Ulykkesforsikring er dine udeboende børn forsikret døgnets 24 timer året rundt med en Heltidsdækning. 

Vil du vide mere? Læs mere her, eller ring 7010 4222 og få personlig rådgivning i, hvordan vi kan forsikre dig og dine børn bedst muligt - også når de er fløjet fra reden.
 

ungdomstandforsikring-aros-forsikring

Ulykkesforsikring med Ungdomstandforsikring

Vi tilbyder som det eneste forsikringsselskab i Danmark en Ungdomstandforsikring for 18-29 årige som en del af deres Ulykkesforsikring. Vi ønsker, at give unge mennesker muligheden for at passe deres tænder, selvom de er studerende.

Vil du vide, hvordan du kan få dækket dine voksne børn med en Ungdomstandforsikring?

Læs mere her

indboforsikring-flytning-aros-forsikring

Indboforsikring

Aros Indboforsikring gælder for alle dine familiemedlemmer, selv dine børn og delebørn op til 21 år, der bor alene uden for hjemmet. Dermed kan du sikre dit barn en god start som udeboende.

Dit barn er dermed dækket, hvis vedkommende kommer til at gøre skade på andre eller andres ting. 

Læs mere her

born-bilforsikring-anciennitet-aros-forsikring

Dit barn kan opnå anciennitet som bilist

Som en del af din Bilforsikring, kan dit barn uden ekstrapris optjene anciennitet som bilist ved at låne din bil. Derved kan dit barn senere få en billigere Bilforsikring til sin første bil. 

Endvidere kan du, med Bilforsikringen, naturligvis trygt låne din bil ud til dine egne børn, delebørn, børnebørn og svigerbørn. Din selvrisiko stiger nemlig ikke, hvis der sker en skade.

Læs mere her

elektronikforsikring-aros-forsikring

Elektronikforsikring

Du kan kombinere jeres Indboforsikring med en Elektronikforsikring, så både du og dine udeboende børn også er dækket, hvis din teenager f.eks. er uheldig at tabe sin iPad eller mobiltelefon.

 

Læs mere her

 


 

 

fritidsjob-ungdom-aros-forsikring

Fritids- eller studiejob - er dit barn dækket?

Mange danske unge kaster sig ud i alverdens spændende fritids- eller studiejobs, som på sigt sikrer dem et stærkere CV, og viser, at de gerne vil yde. Men hvordan er dit barn egentlig forsikret? Forsikringer er sikkert ikke det første du tænker på, når din teenager eller voksne barn får et fritids- eller studiejob, men uagtet er det enormt vigtigt at sikre, at dit barn er dækket korrekt.

Er dit barn under 18 år, så dækker Børneulykkesforsikringen dit barn under fritidsjob eller hvis dit barn starter i lære f.eks. som tømrer.

Når dit barn fylder 18 år anbefaler vi, at dit voksne barn har en Ulykkesforsikring med heltidsdækning. Hvis dit barn har fået fuldtidsarbejde og er udsat for en ulykke på sin arbejdsplads, og skaden medfører varigt mén, så vil dit voksne barn få erstatning fra både egen Ulykkesforsikring og fra arbejdsgiverens Arbejdsskadeforsikring.

Bemærk at studerende også skal have en Ulykkesforsikring med en heltidsdækning, da de ikke har en Arbejdsskadeforsikring. Får dit barn et studiejob som bijob, f.eks. som dørmand eller taxichauffør, og arbejder dit barn gennemsnitligt mere end 10 timer i ugen over en 3 mdr. periode, så er det meget vigtigt, at beskæftigelsen ændres på policen.

Ring til os på 7010 4222

Vidste du, at en Ulykkesforsikring for de 18-29 årige indeholder også en unik Tandforsikring, samt også dækker, hvis dit barn får en sportsskade?. 

Vil du vide mere? Klik herunder

Ulykkesforsikring

 


 

God råd

Vi har skrevet et par gode råd, så I kan forebygge tyveri og skader. Klik på artiklerne herunder med gode råd.

Pas på dit indbo:

Pas på bilen:

ungdomsforsikring-aros-forsikring

 


 

ungdomsrejse-aros-forsikring

Skal dit voksne barn ud at rejse?

Hos Aros Forsikring tilbyder vi en unik Årsrejseforsikring, når du har din Indboforsikring hos os. Med en Årsrejseforsikring kan du også forsikre dit udeboende barn/delebarn, når det skal ud og rejse med veninderne, eller på længere udenlandsophold med studiet.

Du kan også tilkøbe forskellige dækninger, som fx. forsinket eller mistet bagage, eller mistet sportsudstyr, så dit barn kan nyde ferien med venner i Alperne, eller under varme himmelstrøg fra strandkanten.

Vi tilbyder dækninger tilpasset dit voksne barns rejse - vi har altså et tilbud til jer, uanset hvor i verden I rejser, og hvor lang tid rejsen varer. 

Vil du vide, hvordan vi kan forsikre dit voksne barn, når det skal ud og rejse? 

Din Årsrejseforsikring

 


 

Vidste ud at....

  • Hver femte ung har oplevet digital mobning
  • Hver fjerde voksen oplever mobning på arbejdspladsen
  • Identitetstyveri er en stødt stigende, og siden 2009 er misbrug af f.eks. dankort fordoblet

Vil du sikre dit voksne barn mod identitetstyveri, og få hjælp til at begrænse og forhindre online mobning og chikane?

Hos Aros Forsikring har vi valgt, at alle kunder gratis får WEB-CLEAN UP og ID-sikring med i deres Indboforsikring. 

 


 

digital-mobning-aros-forsikring

Sig nej til digital mobning

Online mobning og chikane er et stødt stigende problem blandt danske unge. Vi lever i en digital verden, hvor din teenager desværre kan få stjålet sin identitet, eller opleve chikanerende adfærd på nettet.

Hos Aros Forsikring værner vi om vores unge mennesker, og vi mener det er ekstremt vigtigt, at vores børn og unge lærer om digital adfærd, og som forældre er det vores ansvar at sørge for, at de kan få hjælp, hvis der opstår problemer.

Vil du vide, hvordan du sikrer, at dit barn lærer at færdes online? Læs Red Barnets SikkerChat her.

Som en del af vores Indboforsikring, får I ID-Sikring og WEB CLEAN-UP, som kan hjælpe dig og dit barn, hvis skaden er sket.

Få hjælp her


 

 

backpacker-rejseforsikring-aros-forsikring

Skal dit voksne barn på backpacker rejse udenfor EU?


Hos Aros Forsikring tilbyder vi en Årsrejseforsikring, som dækker alle i din husstand, men også udeboende børn og delebørn under 21 år, som bor alene.

Vil du vide, hvordan dit barn er dækket bedst, når det begiver sig ud i den store verden på interrail, backpacking, elle en jordomrejse?

Vidste du, at vores Ulykkesforsikring også dækker farlig sport? 
Læs mere om Ulykkesforsikringen her.

Kontakt os på 7010 4222 - vi sidder klar til at hjælpe jer. Du kan også kigge forbi vores kontorer på Park Allé i Aarhus eller i Viby J.

festival-tyveri-aros-forsikring

Tyve tager også på festival

Når sommerens varme hænger som en tung dyne hen over det danske sommerland, samles danskerne i tusindvis og hygger sig med musik og samvær. 

Festivaler findes i alle størrelser over hele Danmark, og uanset størrelsen kan du aldrig være sikker på, at tyven bliver hjemme. Tværtimod ses en stigning i antal lomme- og tricktyverier hen over sommeren, når musik og fest samler unge som gamle.

Vil du vide hvordan du sikrer dig mod tyveri på festival? Læs hvordan du sikrer dig mod tyvens lange fingre herunder.

Nej tak, festivaltyv!


 

Nyhedsbrev
Kontakt mig