06. juni 2022

Unikt samarbejde omkring elbiler

Aros Forsikring og energi-selskabet AURA går sammen om grøn pakke til elbiler

For første gang i Danmark indleder et forsikringsselskab og et energiselskab et samarbejde om en samlet løsning med forsikring og el-mobilitet til kunder. Aros Forsikring og AURA har lavet en pakke, der består af bilforsikring med kasko, ladekabel, ladeboks og serviceabonnement. Der er intet oprettelsesgebyr - alt bliver leveret og sat op på hjemmeadressen. 

Betalingen er et fast månedligt beløb fra 599,- kr. inkl. forsikringen. “Det er en virkelig let mulighed for forbrugeren til at få styr på alt, hvad man har brug for i forbindelse med sin elbil. Vi oplever ofte, at især nye elbil-ejere gør sig mange tanker - hvad nu med forsikring og hvad med opladning. Her får de en samlet pakke, der gør det let at gå over til den grønne el-mobilitet,” siger Morten Dissing, CEO i Aros Forsikring.

Aros Forsikring og AURA lægger stor vægt på, at de begge er kunde- og anpartsejede virksomheder, og at de deler mange af de samme værdier. “Vi ser det som et samarbejde og partnerskab, som rækker langt ud i fremtiden. Samtidig er det et yderst favorabelt prissat produkt for vores kunder,” siger Carsten Höegh Christiansen, CEO hos AURA.

Den nye pakke er kun til rene elbiler.  “Det har været vigtigt for os at være med til at skubbe omstillingen til grøn energi i den rigtige retning. Derfor er det kun et tilbud til rene elbiler,” tilføjer Morten Dissing fra Aros Forsikring.

Og han bliver bakket op af sin kollega hos AURA. “Det samarbejde, vi har indgået, vil være med til at fremme elbilismen, hvilket er væsentligt for at sikre en reel grøn omstilling,” siger Carsten Höegh Christiansen.

Yderligere oplysninger:

Morten Dissing, CEO hos Aros Forsikring, mobil: +45 29 65 08 75

Carsten Höegh Christiansen, CEO hos Aura, mobil: +45 61 63 76 01

Tilbage